Torsdag 29/10

17 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

För dig är det här en av dina absoluta favoritdagar. Du vet att det är massor att göra, men du tycker om att ha olika projekt på gång och du gillar att jobba under tidspress. Högt tempo passar dig bra.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir bra. Du har en del tråkiga saker som du måste göra, men i övrigt så flyter allt på utmärkt. En kollega kommer med par förslag om hur ni kunna liva upp arbetet lite och du är inte sen att hänga på.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

En vän är väldigt kär just nu och du har svårt att hantera hans/hennes trånade blickar och vemodiga suckar. Tänk på att din vän är känslig så var inte för hård mot honom/henne. Försök få honom/henne att tänka på annat.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag chansar du inte när det gäller dina känslor. Även om det dyker upp ett perfekt tillfälle att tala om vad du känner så väljer du att hålla tyst. Bara tanken på att bli sårad avskräcker dig från att vara öppen

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen får du en del otroliga uppgifter som du inte vet hur du ska lösa. Fråga någon som har mer erfarenhet än du inom det här området. Du kommer att upptäcka att du får en ny vän på köpet.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du väldigt trött. Du kamouflerar det bakom en mask av effektiv energi, men det gör att du har mindre tålamod med dina kollegor mot vad du brukar ha. Erkänn för dig själv att du behöver vila.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen börjar segt. Du har otroligt svårt att komma upp på mornarna just nu. Hur du än försöker att peppa dig själv så är du väldigt frestad att bara krypa ned i sängen och somna om så fort klockan ringer.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du lätt att hamna i gräll. Mars har en stark påverkan på dig och det ger dig både en positiv och drivande energi samt ganska mycket aggression. Försök att hålla dina känslor i schack.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du är på väldigt dåligt humör idag och det beror på att en kollega lyckats att trampa dig på en öm tå. Om du bara kan svälja din stolthet och inse att din kollega gjort rätt så kommer du att må bättre.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner dig inte riktiggt frisk just nu och det kan bero dels på att du är på väg att bli sjuk men även på att du jobbar för mycket och för hårt. Ge kroppen tid att återhämta sig mellan arbetspassen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Ditt sätt att argumentera vinner gehör och det är bra. Du har en förmåga att resonera och framlägga argument på ett sådant sätt att även en person son inte är fackman förstår vad du säger.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du chansen att visa öppet vad det är du drömmer om. Du behöver inte hålla igen på din vision, men det är ändå bra om du presenterar den på ett sakligt sätt. Visa att du tänkt igenom din idé.

Annons