Lördag 31/10

17 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir lugn och harmonisk. Du är tillsammans med dem du gillar och du anstränger dig inte särskilt mycket. En bekväm dag där du får chansen att vila dig en massa. En vän vill ha ditt råd.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ganska intensiv. Du verkar antingen ha egna gäster eller vara bortbjuden. Kvällen ser trevlig ut. Du är middagens mittpunkt och det stortrivs du med även om det känns lite ovant.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Nu när det är kallt ute så stannar du gärna inne. Idag ska du ändå försök tvinga dig själv utanför dörren ett par timmar. Du behöver frisk luft för att kunna tänka ordentligt, och just nu har du massa att fundera över.

 

Kräftan 21/6-22/7

Om du inte aktar dig kan du begå ett misstag idag som du kommer att ångra under lång tid framåt. Det handlar om att du inte vill eller kan infria en önskan som en vän har. Du måste hitta de rätta tonen i ditt avslag.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant lördag, kanske mest för att umgås med vänner som du inte sett på länge. Du inser att ni utvecklats åt olika håll och att ni inte har så mycket gemensamt mer än era minnen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag vill du skämma bort dig genom att köpa något som du inte unnat dig tidigare. Frågan är om du verkligen vill ha den här saken fortfarande, eller om det finns något annat som skulle passa bättre.

 

Vågen 23/9-22/10

Det verkar som du går ut idag eller ikväll. Det kan vara en date, eller så träffar du dina vänner. Venus genomsyrar den här dagen och gör den lämplig både för sociala och för romantiska utflykter.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du chansen att närma dig någon som du är intresserad av, men som du känner dig lite hämmad inför. Du har en stark karisma i ditt horoskop och den hjälper dig att uppnå dina mål.

 

Skytten 22/11-21/12

Idag känner du dig på verkligt gott humör. Du vill hitta på massor av saker men dina vänner/partner är inte lika entusiastiska. Kanske bör du unna dig en dag för dig själv och låta de andra tråkmånsarna kura inomhus.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att komma överrens med en släkting/vän. Nu lever inpå varandra och det blir för intensivt mellan varven. Kanske är det dags att ni sätter gränser så att ni inte klampar in i varandras privatliv.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du borde försöka att vara lite mer entusiastisk inför din partner, men just nu känner du väldigt lite för honom/henne. Det här är en temporär svacka som bara håller i sig en kort period så gör inget du ångrar senare.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du tvekar när det gäller en vän och hennes förhållande. Något stämmer inte, men du har svårt att sätta fingret på vad det är som är fel. Försök att lika svaret ut ur din kompis. Hon behöver ditt stöd.

Annons