Söndag 1/11

17 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du vet vad du vill och du tänker inte ge dig innan du får som du önskar. Tänk på att du åter igen leker med elden och att det kan få ett bakslag för dig. Du är inte oövervinnerlig, du har också svaga punkter.

 

Oxen 20/4-20/5

Söndagen går alldeles för fort för din smak. Du hade hoppats på att få några timmar för dig själv, men den lyxen får vänta till en annan dag. Det ser ut som du umgås med barn eller med djur idag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att bestämma dig i en fråga som rör din närmaste framtid. Hur du än vänder och vrider på problemet så hittar du många för och nackdelar med båda de alternativ som du överväger.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att ta det lugnt och samla krafter inför en lång och ansträngande arbetsvecka. Låt dig inte luras av att din partner verkar samlad, han/hon är upprörd över något du sagt eller gjort.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du får inte blir arg för att din vän drar sig undan dig. Han/hon har en god anledning till att behöva vara för sig själv. Du måste acceptera att även om du är en nära vän så vet du inte allt om din kompis.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag kan det uppstå en diskussion om pengar hemma. Du har vissa betänkligheter beträffande några utgifter som du tycker är onödiga. Sim singel så slipper du gräla om ekonomin, du kan lösa problemet själv.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rätt så tråkig, även om du har fullt upp. Du känner för att hitta på något lite galet, men det finns ingen tid att vara impulsiv idag. På kvällen är du mycket trött och väljer att gå och lägga dig  tidigt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen blir ganska lugn. Du umgås antingen med några vänner eller håller dig för dig själv. Just nu orkar du inte ta tag i ditt sociala liv. Du träffar dina vänner sporadiskt och orkar sällan höra av dig själv.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

En person som du håller av kommer med svidande kritik emot dig idag. Du vet att den här personen inte vill såra dig, men ändå känner du dig kränkt. Försök att svälja stoltheten och ta åt dig av det din kompis säger istället.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du undervärderar en bekant och det kan stå dig dyrt. Den här personen är mycket beräknande och har väldigt svårt att förlåta ett misstag. Du har sagt någon åt honom/henne som han/hon uppfattar som en förolämpning.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen blir lugn. Det verkar vara en del städning i hemmet som dominerar det här dagen. Tillåt dig en utflykt ut i naturen, du kan behöva ett avbrott i hushållsysslorna. En vän försöker få kontakt med dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ta det lugnt. Det är sällan du unnar dig en riktig vilodag, men nu tycker du det är dags. Tyvärr flyger timmarna snabbt den här söndagen och du känner dig snuvad på en ledig dag.

Annons