Svåra val

18 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Ja du Maggan, det var en besvärlig sits du har hamnat i. Du skriver inte om det finns andra omständigheter i din eller din förälskelses förhållande så som tex barn. Vid första anblicken är en Tvilling och en Våg ett bättre par än Oxe och Tvilling, men där finns det andra bitar i ett horoskop som kan ändra på det som det gjorde i ert fall. Är både du och din Våg obundna av barn kan det vara värt ett försök.

Ett förhållande som det går slentrian i är svårt att rädda om det inte finns mer som binder er samman. Jag bör dock varan för att ditt horoskop talar om en ytlig romans under oktober så det kan bli en språngbräda ut ur förhållandet mer än en permanent relation.

Har du däremot familj så bör du tänka dig både en och två gånger innan du bryter upp.

Ett tips är att resa bort någonstans där du och din partner är isolerade och utlämnade till varandras sällskap. Jag och min man gör minst ett par kortare weekendresor varje år bara för att kunna njuta av varandras sällskap.

Ett annat tips är att ni lagar en lite finare middag minst en gång i månaden, äter dricker gott bara ni två tillsammans. Sitt sedan kvar vid bordet och prata hela kvällen om era drömmar och era önskemål. En sådan kväll kan verkligen tända till och bli het, så varför inte prova.

🙂

Felicia

Annons