Tips på vintermys

21 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Glöm inte bort att skämma bort er själva lite extra nu när vi går mot mörkare tider. Ibland förtjänar man en snygg tröja, ett besök hos frissan eller varför inte en härlig tjej/killmiddag med sina bästa vänner. Som matoxe fokuserar jag alltid på maten när jag har gäster, men är man inte så praktiskt lagd kan man allid ordna ett knytis istället. Alla tar med sig en favorit från köket och vips, har man värsta gourmetmiddagen. Har ni tips på höstmys i mörkret kan ni väl skriva en rad, det är alltid kul med lite uppmuntran.

Och Rajka, det är konstigt det där med osociala kollegor. Man tycker att folk borde ha kommit över ett så trist beteende efter skolan, men gamla vanor sitter hårt i. Jag tycker du ska fokusera dig på en eller ett par personer som du lär känna lite bättre och som du så småningom kan ta fika ihop med. Känn dig för lite försiktigt och se vilka du passar bäst ihop med. Det handlar inte om du är snäll eller elak, tyvärr, utan om personkemi.

Annons

Passionerade Skorpion, Fisk och Skorpion passar astrologiskt sett bra ihop, men sedan kan din drömman ha sina egna konflikter som gör att han inte är redo. Jag skulle råda dig att ta initiativet, men på ett diskret sätt. Fiskar är usla initiativtagare.

När det gäller Lejonets fråga så är Skyttar ganska knepiga av sig. Du ska inte räkna med att han kommertillbaka. Skyttar gillar sin frihet och brukar som princip aldrig ångra ett uppbrott. Det är synd för Skytt och Lejon brukar passa bra ihop, något som inte Jungfru och Lejon gör. Där bör du tänka om.

Och Linnéa, du har störst chans att hitta din drömpartner i slutet av året så sätt i gång och sök 😉

När det gäller arbete så ser det positivt ut resten av året.

Katarina när det gäller Fisk och Vattuman kan det funka, men du måste jobba på den relationen, den är inte självklar.

Anni, det där med att Vattumän skulle vara veliga känner jag inte igen, snarare är de rätt intensiva och impulsiva av sig när de vill. Jag förlovade mig med min man (Vattuman) efter tre dagar och det har hållit i tolv år, så det beror nog på att din Vattuman helt enkelt inte har bestämt sig eller känner att han vill satsa på just er relation.

🙂

Felicia

Annons