Ljuvliga dofter

23 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag tycker det är jätteroligt att läsa alla insändare och jag försöker svara på så många jag kan. Det är också roligt att ni läsare kan tipsa varandra, för det är som Lisen sa i sitt inlägg att i vissa situationer är det svårt att ta till astrologi eftersom det är en fingervisning och inte en form av terapi. Men R, jag tycker att det är helt rätt att du satsar på att bygga upp din självkänsla genom böcker, samtalsterapi men ocksågenom social kontakt. Prova med att ta en kvällskurs i ett ämne som du är intresserad av, dels får du lära dig något nytt och dels får du chansen att träffa människor som inte känner eller dömer dig på förhand.

Jungfrun, du har rätt att astrologiskt sätt är ett Lejon ett dåligt val, i alla fall om man bara ser till soltecknet. Lejonet är passionerat, impulsiv och lekfull medan Jungfrun är strukturerad, intellektuell och analytisk. Men du vet hur det är, motsatser dras till varandra och kan i vissa fall även komplettera vandra
M, jag har kollat alla mina böcker och jag kan inte hitta någonstans att Månen i tolfte huset i Skorpionen skulle kunna utlösa tex anorexi. Visst är det ett hinder med just den månplaceringen, men det handlar snarare om ett större behov av integritet och avskildhet samtidigt som den varnar för att du kan ha ett falskt drag inom dig

Annons

🙂

Månen i skorpionen gör dig väldigt snar till känslor, både positiva och negativa, men den ger dig också fysisk och psykisk energi, tyvärr kan dess placering i tolfte huset motverka lite av de positiva effekterna med Månen i Skorpionens tecken.

T, Tvilling och Tvilling passar bra ihop, men det är som du säger att det förhållandet lätt kan bli mer vänskap än passion. När det gäller Tvilling och Jungfru så delar ni härskarplanet och det ger en djup samhörighet, så våga satsa.

En Fisk och en Vädur blir en svår kombination, det är lätt att Väduren kör över Fisken med sin livsglädje och energi.

Sassy, jag ger samma råd till dig som till R. Bygg upp din självkänsla först så kommer andra pusselbitar attfalla på plats. När det gäller arbete så finns det möjligheter att få en tillfällig anställning i slutet av året om du inte har för höga krav 😉

Tina, jag tror inte att du kommer kunna förändra din person, men om du ser det från den positiva sidan så gillar många killar det lite skygga, drömmande drag som finns hos Fiskens tecken.

Annons

Vjollca, det är trevligt att du träffat en yngre man, och jag kan inte se något fel i det. Lycka till.

Lejonet passar bra med Vädur, Lejon, Skytt och Våg.

Leleleo, det verkar som du har otur eftersom era horoskop passar så bra ihop. Skytten har svårt att hålla fast i förhållanden just nu, och det kanske därför många blir dumpade av just Skyttar. De har en rastlöshet i sin natur som blir starkare och starkare för var dag som går. Den här rastlösheten kommer att kulminera i slutet av året/början på nästa år.

Till slut, jag håller med Janette, Baka bullar och njut av den ljuvliga doften.

😉

Felicia

Annons