Höga hinder

24 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Idag har jag varit på hästhoppning med min fem år gamla dotter och sett hur små flickor på jättelika hästar hoppar över hinder som är en och en halv meter höga. I mina ögon ser det jätteläskigt ut, men då får man ta med i beräkningen att jag tycker det är läskigt när min dotter leder ut sin ponny från stallet till paddocken. Som Oxe kan jag bli lätt överbeskyddande och därför tycker jag att jag är en modig mamma som låter mitt dyrbara barn pyssla med något så farligt som ridning. Frågan är vad det finns för alternativ, fotboll (stackars knän), skidåkning (jag har sett störtlopp på tv så glöm det), långfärdskidor låter säkert och bra men då tvingas väl jag också ut i kylan och det gillar jag inte. Det verkar som jag får bita ihop ommin oro och satsa på att min dotter klarar mer än jag tror hon gör 🙂

Det gladde mig mycket att höra att det börjar ljusna för dig Lisa, ibland behöver man bara en andra åsikt för att komma igång. När det gäller hösten så har du en positiv energi i ditt tecken som kan hjälpa dig i ditt sökande efter arbete. När det gäller kärlek får du chans att träffa någon i slutet av året, men då gäller det att du har ögonen öppna för han är inte den person du väntat dig.
M, tolfte huset brukar ofta kallas det hemliga jaget, och tidigare kallades det för fängelsehuset för att man trodde att alla kriminella hade planeter i tolfte huset. I den moderna astrologin är vi lite mer uppdaterade än så, men det kvarstår att det tolfte huset står för hämningar, sjukhus tillbakabildande och karma. Jag har slagit mig loss och har både min Sol och min Saturnus i tolfte huset och det är mindre trevligt, men som tur var så förändras ju planeternas position, precis som vi själva, under en livstid 😉

Annons

Och när det gäller den insnöade Tvillingen så passar era tecken ihop, men det kommer ändå inte att bli lätt.Mitt förslag är att du börjar prata med honom och ser vad det är för en person. Tvillingar vill ha ett intellektuellt utbyte i ett förhållande och är han korkad så behöver du inte fundera vidare.

Och till sist, Fisk och Stenbock är en härlig kombination eftersom Stenbockens stabilitet blir en fast hållpunkt för den drömmande Fisken. Och att du är en sann Fisk, det kan jag se på ditt sätt att beskriva honom  😉 Tänk på att inte drömma bort livet, lev i nuet och gör något åt situationen.

🙂

Felicia

Annons