Bojkottade Skyttar

26 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag har en hel del frågor idag, så det är väl lika bra att sätt igång och besvara dem🙂

Britt, jag förstår vad du menar när du beskriver din Jungfru. De har svårt att låta någon komma dem in på livet, och de är av naturen misstänksamma mot känslor eftersom känslor inte är logiska. Ni passar ganska dåligt ihop eftersom du är mycket mer känslig än Jungfrun och behöver någon som förstår dig. Det låter som du borde se dig om efter en partner som passar bättre tex en Vattuman, Vädur eller Tvilling.

N, Kräfta och Fisk passar jättebra ihop. De är båda vattentecken och förstår varandra.

A. Stenbocken har inte haft ett helt lätt år bakom sig (det tror jag du märkt) och det gör att du har haftmycket att ta itu med i ditt liv, så därför har det varit svårt att träffa någon. När det gäller Stenbock och Skytt är det svårt att hitta två mer olika tecken. Det blir tufft för dig.

Belma, Som du ser är du inte den enda kärlekstörstande Stenbocken som har haft det lite tungt. Vad jag kan se är november en bra månad att träffa någon i, men då måste du våga ge av dig själv om det ska fungera. Jag tror du klarar det bara du vågar lita på dig själv.

Annons

K, det ser ut som det blir en lugn höst för dig när det gäller kärleken.

Elisabeth, jag bojkottar inte Skyttar J, det är sällan jag får en fråga från en Skytt, men väldigt många om Skyttar däremot. När det gäller framtiden för Skytten så fortsätter det att vara turbulent, främst när det gäller kärleken. Rastlösheten från det här året hänger kvar in i nästa och det blir svårt att hitt en person att slå sig till ro med. När det gäller arbetet så trivs du i början av året, men sedan behöver du fler utmaningar för att du inte ska bli uttråkad.

Julia, du ser att du har liknande problem som andra Skyttar🙂

När det gäller Skorpionen så är det främst relationer som betyder något i år. Du satsar mycket på familj och vänner. Ändå finns jobbet och skolan alltid där i bakgrunden, Skorpioner är drivna och går ofta upp ijobbet med hull och hår.

Mimi, visst finns det stabila Skyttar, men just nu så har de flesta Skyttar det ganska turbulent period. Det finns en rastlöshet i tecknet som håller i sig och den syns främst i deras relationer. Tänk på att en Skytt kan ha en stark påverkan av ett annat tecken som gör att hans/hennes behov av frihet mildras något. Han/hon kan även ha frihet i ett förhållande om han/hon är tillsammans med en person som är lika varierande och spontan som Skytten själv. Tvillingen är ett sådant tecken. Hon/han har också ett stort behov av ombyte för att trivas. Lite av skyttens rastlöshet återfinns i Tvillingens tecken, men där förvandlas den oftast till nyfikenhet istället. En vilja att veta lite om så mycket som möjligt.

🙂

Felicia

Annons