Mycket Oxar

28 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Idag har jag varit och shoppat och det är en mycket rolig upplevelse för mig som materialistisk Oxe. Tyvärr brukar det oftast bli så att jag kommer hem med kläder till min dotter istället för till mig själv. Det finns ju så snygga barn och ungdomskläder, plus att de kostar mindre. Idag lade jag band på mig själv och tvingade på mig skygglappar när jag passerade förbi de förföriskt, glittrande färgglada barnkläder och satte kurs mot damavdelningen. Jag lyckades faktiskt införskaffa en varm, varm (vi bor ju faktiskt nästan vid nordpolen) jacka och en snygg smultronröd klänning med urringning både bak och fram. Idag kommer det handla mycket om Oxar. Det är massor av Oxar som har skrivit till mig med olika frågor. Det är lite lustigt det där att samma tecken brukar i regel skriva frågor samma dag. Nu är det Oxar och sist var det Skyttar

🙂

Det verkar inte som singel Oxar träffar den rätt i år, men det finns gott om utrymmer för dater och flirtar så passa på att ha lite kul innan det är dags att stadga sig När det gäller partner så passar Oxen bra med Jungfru, Stenbock, Oxe, Fisk, Kräfta och Våg såå det finns några att välja bland. Oxe och Vädur passar oftast inte ihop, varken som partners eller i arbetet, de tänker för olika och Väduren blir uttråkad på Oxen som i sin tur tycker Väduren är för otålig. När det gäller Stenbocken så har han/hon haft en del jobbiga saker som de gått igenom den senaste tiden och det gör att de är försiktiga med att öppna sig. Stenbocken orkar inte bli sårad igen och det kan vara därför han drar sig undan. Vill du vinna honom måste det bli på hans villkor.

Och till sist så undrade M varför inte Jungfrun och Väduren passar ihop. Jungfrun påminner mycket om Oxen i sin natur och har svårt för hetsiga, passionerade och ombytliga personer. Väduren tycker i regel att jordtecknen är förutsägbara och trista.

🙂

Felicia

Annons