Måndag 2/11

01 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen får du ett nytt problem att ta ställning till. Det här kan bli knepigare än du väntat dig och ett klokt råd är att fråga någon med mer erfarenhet om hjälp. Svälj din stolthet.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har en blandad känsla inför måndagen. Även om du trivs med det du gör så avskyr du att behöva överge familjen och vännerna för en lång arbetsvecka. Se det från den ljusa sidan, du har vänner på jobbet som saknar dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag känner du dig på ovanligt gott humör. Du har massor av energi som gör att du verkligen får saker gjorda. En kollega och du har svårt att komma överrens, det verkar vara en gammal konflikt som ligger och pyr.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det är viktigt att du tar initiativ, du kan inte förvänta dig att saker ska ske om du inte gör något åt situationen. En vän verkar ha kärleksproblem och hon skulle behöva en axel att gråta ut emot.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag känner du dig busig och det märks på glimten i dina ögon. Dina kollegor får stå ut med och roas av dina små skämt. Se upp så du inte trampar någon på tårna av misstag, ibland är du inte så intuitiv.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att dölja din entusiasm inför ett förslag som du har. Tyvärr delar dina kollegor inte dina visioner så det kan krävas en del övertalning innan du får igenom din vilja. Du har som tur var Merkurius till din hjälp.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om samspel och en förmåga att förstå din kollegas problem. Du brukar vara mycket mer diplomatisk än du är just nu. Det beror på att du påverkas så starkt av jords inflytande.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det hjälper ingen att du är sur och grinig. Försök att bita ihop och sköt ditt jobb lika proffsigt som dina kollegor. Alla har dåliga dagar, det är bara att acceptera, genomlida och sedan stryka ett streck över dem.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har mycket som du vill få gjort idag, frågan är om din entusiasm större än din energi. Risken är stor att du startar en rad olika projekt som du sedan inte har tid att avsluta utan som du måste överlåta på någon annan.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en dag som du sent kommer att glömma. Du blir arg, överraskad och smickrad den här dagen. Var inte rädd för att visa dina känslor, dina reaktioner kommer att ge respons.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Var försiktig när du spekulerar i framtiden. Det finns många saker som kan gå snett så det är svårt att fastställa en plan i dagens läge. Fundera gärna, men fatta inga defintiva beslut ännu.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lugn, Du umgås med dina vänner och njuter av att ha lagom mycket att göra. Oftast är du väldigt stressad på måndagar, men idag känner du att du faktiskt har läget under kontroll.

Annons