Tisdag 3/11

01 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Tveka inte att visa vad du känner inför en kollega. Det kan gälla irritation, glädje, samhörighet eller starkare känslor, det viktiga är att du är rak ifråga om dina känslor annars kan stämningen mellan er bli spänd.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett ovanligt gott humör idag. Det beror på att du får en oväntad komplimang på morgonen som gjorde dig både rörd och glad. En vän till familjen kommer med någon form av inbjudan.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du gillar att ha koll, men idag verkar inget blir som du tänkt dig. Det beror på att Pluto spelar dig ett spratt och mixtrar med din tur. Satsa på rutiner och säkra kort, det här är ingen dag då du ska ta risker.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir ganska intensiv., Du har mycket att göra och det gäller att du inte ligger på latsidan. Visar du att du gillar ditt jobb och att du klarar pressen kommer det att blir en bra merit i framtiden.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Ekonomin bekymrar dig lite. Julen närmar sig raskt och du vet inte hur du ska ha råd med alla julklappar, julmat och juldekorationer. Kanske bör du skippa det traditionella friandet i år.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har en del att ta tag i på jobbet och det gäller att du inte slarvar med detaljerna för då blir det lätt fel. En person som du har respekt för kommer med ett förslag på du verkligen tycker är bra.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen får du ta emot både ros och ris så det gäller att du kan hantera kritiken. Om du känner dig orättvist behandlad är det bättre att du säger det rakt ut är att du går omkring och blir irriterad.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir inte så som du tänkt dig. Yttre faktorer gör att du inte kan fokusera dig på de uppgifterna du skulle vilja göra den här dagen. Ibland måste man kunna vara flexibel trots att det är jobbigt.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du tar en sak i taget just nu och det är bra. Genom att fokusera dig på det du villa göra istället för att påbörja sak efter sak, som igår, så lyckas du bli mer effektiv. Du känner att du har kontroll.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om kommunikation, eller rättare sagt bristen på den. Du har lätt att blir arg på din kollega, men problemet är inte kollega utan något mer privat. Håll isär arbete och fritid.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag känner du dig tveksam. Det finns mycket som du skulle vilja ta tag i, men du vet inte hur morgondagen ser ut och därför känns det onödigt att påbörja saker som du kan bli tvungen att avbryta.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra. Du är inne i en kreativ fas där du njuter av all uppmärksamhet som du får från din omgivning. Var inte rädd att göra din röst hörd på offentliga möten.

Annons