Onsdag 4/11

01 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Tveka inte när det gäller dina utmaningar idag. Du är duktig på att organisera så du fixar säkert mer än du tror bara du har den rätt inställningen. En kollega kommer med både uppmuntran och en del värdefulla tips.

 

Oxen 20/4-20/5

Du satsar på att vinna tid idag. För dig handlar det om att var så effektiv som möjligt och inte om att fixera dig vid detaljer. När du är pressad kan du verkligen höja tempot ordentligt. Du vet hur du ska jobba.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har du en del att fundera på. Se till att inte tveka när det gäller att ventilera dina åsikter. Det är viktigt att du inte håller inne med vad du tycker och tänker i det här sammanhanget. En vän är arg.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar mer om samförstånd än om kärlek och passion. Du har en förmåga att få människor att trivas och att göra sitt bästa både i jobbet och privat. Ta åt dig av en komplimang som du får.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

När du ser att en kollega mår dåligt är det bra om du inte tvekar att hjälpa honom/henne. Du kommer att upptäcka att det här är en underbar person som du verkligen skulle kunna bli bra vän med.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du tycker att du är diplomatisk, men frågan är om du verkligen är det. Ibland tenderar du att köra över människor med din ”vet bättre än alla andra” attityd och det kan såra dina kollegor.

 

Vågen 23/9-22/10

Var försiktig med vad du säger idag. En vän är väldigt känslig just nu och kan ta åt sig trots att du inte menar något illa. Här gäller det att tassa på tå. En chef har en rolig nyhet som han/hon vill förmedla.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att stå emot frestelserna idag. Det finns en del saker du bör undvika, som affärer som uppmuntrar till impulsköp. Din ekonomi vill inte vara med om några onödiga utgifter.

 

Skytten 22/11-21/12

Det blir en del att fundera på idag. Kniviga problem som kräver en skarp hjärna för att lösas. Nu gäller det att du visar precis hur smart du kan vara när du vill. Du har ett skarpt intellekt, utnyttja det.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lång och jobbig dag för din del. Du har tagit på dig mer arbete än du borde och det generar i en del problem. Kanske borde du frågan en kollega om han/hon kan ge dig ett handtag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att motstå ett erbjudande som rör jobbet. Det här kan bli en vändpunkt i ditt liv så du bör tänka igenom ditt beslut både en och två gånger innan du fattar det. Bolla gärna idéer med din vän.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att säga nej till en vän som ber om din hjälp. Du veta att du borde vara hårdare mot honom/henne, men samtidigt så finns det ingen som kan charma dig som den här personen.

Annons