Torsdag 5/11

01 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen börjar bra för din del. Du gör något du gillar och timmarna flyger iväg. Tyvärr har du ett stressigt schema så det kan hända att du halkar efter en aning på slutet och att du blir sen hem.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu trivs du bra både med ditt privatliv och på ditt arbete. Det enda som kan vara smolken i bägaren är att du faktiskt inte är hundra procent kry. Du verkar gå och bära på en segdragen infektion som inte vill ge med sig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

När mars ger energi år ditt tecken blir du mer driven än vanligt. Det här är en bra dag att fatta beslut och göra affärer på. Tvillingen kan lätt tappa fokus i vanliga fall, men idag är du målmedveten.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har ett problem som du inte vill prata om, men som gnager dig. Tänk på att många gånger är just en ananas person åsikt bra för att ge dig perspektiv. En vän ser kanske en utväg som du helt missat.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du är full av energi och livskraft tack vare solens inflytande på ditt tecken. Du vet precis hur du ska utnyttja dina talanger för att kunna prestera bra både hemma och på jobbet.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag satsar du på att göra rätt från början så att du inte blir sittande i timmar med onödiga fel. Du har varit ivrig den sista tiden och därför har det ibland blivit fel. En kollega har en åsikt som han/hon vill framföra.

 

Vågen 23/9-22/10

Du lyssnar inte på någon just nu och det gör dig mindre populär. Tyvärr tar du fram de sämsta sidorna hos den jordpåverkan som du har. Tjurskallighet, långsinthet och revirkänsla är inget att ta efter.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen handlar om att våga lite mer än vanligt. Det finns en person som du har ett gott öga till, men som du sällan får kontakt med. Idag är dagen då du kan övervinna din osäkerhet och ta ett första steg.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att säga nej till allt och alla idag. Det är en negativ påverkan från Venus som gör dig så benägen att vinna allas gillande. Du måste inse at ibland är det bättre att en kollega blir sur än att du blir slutkörd.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en händelserik torsdag som du sent kommer att glömma. Den innehåller möten, avsked och en och annan dråplig incident. När du summerar dagen på kvällen känner du dig nöjd med din insats.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att ta egna initiativ just nu. Du fördrar att följa framför att leda och det rimmar illa med din vanligtvis väldigt självständiga person. En kollega funderar på vad som kan vara fel med dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu befinner du dig i en valsituation som kan påverka ditt arbete under lång tid framöver. Det gäller att du inte glömmer bort vad din ursprungliga känsla inför det här valet var

Annons