Fredag 6/11

01 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du är på väldigt bra humör den här fredagen, du känner att du orkar med nästan vad som helst så länge du har trevligt sällskap och rätt dynamik på jobbet. För dig är en bra stämning viktig.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att inte ta något för givet. Du kan bli förvånad över hur snabbt villkoren ändras både till det negativa men framförallt till det positiva. Var flexibel så blir det en härlig fredag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen satsar du på att göra rätt från början. Du vill hem i tid så då duger det inte med slarvfel. En kollega flirtar lite med dig och hans/hennes beteende gör dig förbryllad.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen får du goda nyheter från din familj vilket gör det här till en dag att fira. Glöm inte bort att meddela någon som är lika nyfiken som du. Ett möte på jobbet blir intressant.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du har din ekonomi att ta hänsyn till så undvik onödiga utgifter. Lunchlåda är ett bra sätt att skära ner på utgifter, ett annat är att alltid göra en lista på vad du ska handla och hålla dig till den.

 

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen handlar om att ta risker. Du måste våga för att kunna förverkliga i dina planer. Är du inte beredd att förlora är det väldigt svårt att vinna. Visa att du är stark, driven och självsäker.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lugn fredag för din del. Arbetar du kan det bli en sen kväll och det gör att du inte hinner umgås så mycket med din familj som du skulle vilja. En släkting vill att du hör av dig lite mer.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra. Du har mycket att göra och du vill inte bli allt för sen från jobbet så du satsar på hårt tempo redan från början. Kvällen ser ut att bli riktigt kul, du verkar vara bortbjuden.

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir inte som du förväntat dig, men den blir bra ändå. Du lyckas med något som du försökt länge men som du inte fått till riktigt och det gör att du känner dig väldigt stolt.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

En dålig nyhet grumlar den här, annars rätt trevliga fredagen. Tänk på att det här är ett besked som du ändå inte kan påverka så försök att inte det låta förstöra hel din helg. Se framåt istället för bakåt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del att fundera på när det gäller din arbetssituation. Det verkar som du har flera möjligheter att välja på, och nu är frågan vilken väg du ska ta. Kanske bör du rådgöra med din partner innan du fattar ett beslut.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en bra fredag och det beror på att du träffar människor som du tycker om idag. Du gillar verkligen att vara i farten, och ha mycket att göra, särskilt på kvällarna som du annars tycker är trista.

Annons