Lördag 7/11

01 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att får människor i din närhet att trivas genom din spontana och glad personlighet. Idag umgås du med familj eller med dina vänner under avslappnade former.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du väldigt populär i din bekantskapkrets. Du har nästan varje helg uppbokad och det gör att du har svårt att hinna med att varav ned så som du borde på helgen. Du måste försöka att hitta egen tid.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen ser lugn ut, du njuter av att vara ledig och slipp stiga upp allt för tidigt på morgonen. Den här dagen cirkulerar kring familjen. Är du singel så är det kompisarna du umgås med.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen lär du dig något nytt om dig själv. Det blir en omtumlande upplevelse som du inte hade väntat dig. En vän hjälper sig att svälja det beska äpplet och börja se det positiva i situationen.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Just nu är du ovanligt kelig. Du är som en lite spinnande kattunge snarare än ett hitfullt rovdjur. Är du singel kan du känna dig mycket ensam just nu. Du har ett stort behov av fysisk närhet.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du tar det lugnt idag. Det kan vara att du inte har någon lust att aktivera dig eller så känner du dig för trött för att orka ta tag i någonting just nu. Det blir en seg, men ändå rätt skön dag hemma.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag har du en hel del att göra så det gäller att du inte hamnar efter i planeringen. Du har släkt och vänner som vill träffa dig plus att du har en del att städa och pyssla med hemma. Det blir en intensiv dag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att koppla av trots att du är ledig. Det händer så mycket på jobbet just att dina tankar ständigt återvänder till arbetet hur du än försöker att sluta tänka på det. En hobby kan hjälpa.

 

Skytten 22/11-21/12

Lördagen handlar om att förbereda dig för någonting. Det kan vara en resa, en presentation eller kanske en finare fest. Du har en hel del beslutsångest idag så varje detalj tar lång tid att bestämma.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir aktiv. Det ser ut som du arbetar, men det behöver inte vara på ett jobb den kan röra sig om någon form av volontärarbete. Se till att inte köra slut på dig själv under den här helgen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du chansen att träffa en person som du inte sett på länge. Det kan bli ett uppslitande möte eftersom det finns mycket som du inte har rett ut med din vän. Ibland är det skönt att rensa ur garderoben på gamalt bråte.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lugn och behaglig. Du hinner med det du ska göra utan att stressa och du har massor av tid över att ägna dig åt något du tycker är skoj, som att göra höstmysigt inomhus med massor av ljus.

Annons