Söndag 8/11

01 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du ser fram emot en ganska lugn söndag, men det blir inte som du tänkt dig. Det blåser upp till storm i ditt liv, särkilt om du har en partner. Ni två har svårt att hålla sams och det gör dig mer upprörd än du vill erkänna.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen börjar bra. Du tar det lugnt tillsammans med familjen. Fram emot eftermiddagen blir det full fart och du hinner inte vila särskilt mycket. Försök att krypa till sängs tidigt så du får lite sömn.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att säga nej till människor som står sig nära, även om du inte har tid eller om deras begäran är orimlig. Du måste sluta vara så snäll, lär dig att blir hårdare i dina krav annars blir du en dörrmatta.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har en del att göra idag så det gäller att du inte tar för lång sovmorgon för då blir det tufft att hinna med. En vän kommer med ett förslag som förvånar dig en aning eftersom det inte är vad du räknat med.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir lagom aktiv. Di träffar vänner, kanske shoppar lite (fast du inte borde) och njuter av att vara ledig. En vän har ett personligt problem som hon/han behöver få diskutera med dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du tar en riktig paus i vardagen den här helgen. Det är sällan du har ro att ta det så lugnt som du gör just nu, men så är din kropp ganska sliten efter en lång och arbetsam höst. Var rädd om dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Du funderar mycket om du hamnat rätt i livet både när det gäller ditt arbete och din privata situation. Tyvärr märker du att du gjort en del dåliga val på sista tiden och nu måste du skärpa dig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt driven i ditt sätt att hantera konflikter och det kommer en person som du inte gillar att märka. Reta inte skorpion, för då sticker hon och hennes stick är dödliga, precis som din tunga.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du har en del att ta tag i hemma och det gör att du inte hinner fundera så mycket idag. Det är bra för skytten känner sig väldigt vilsen just nu vilket gör att han hellre flyr fältet än tar tag i problemen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du lever ett ganska aktivt liv just nu så det är bra om du unnar dig lite vila när du är ledig. Även om du själv anser att du är hur stark som helst så finns det gränser för hur mycket du orkar med.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir trevlig och lite seg,. Du umgås med vänner eller med din släkt, men det verkar dra ut på tiden längre än du avsåg och det gör dig rastlös. Du vill hem och pyssla istället för att vara social.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Din kreativa fas är på väg att ta slut och du kommer in i en mer praktisk period vilket i och för sig också kan vara nyttigt om du bara vet hur du ska kunna utnyttja dina nya influens på bästa sätt.

 

Annons