Tisdag 10/11

01 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen är du trött och lite irriterad. Det verkar som en gammal skada eller en lättare infektion drar ned ditt humör. Låt inte din griniga sida går ut över dina kollegor, då kommer du får tåla en hel del ovett tillbaka.

 

Oxen 20/4-20/5

Du tar det lugnt idag. Du har lärt dig att stress oftast inte leder någon vart utan vill du ha något gjort så är det bättre att jobba metodiskt och effektivt än att stressa ihjäl sig. Du hjälper en kollega som mår dåligt.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar egna initiativ idag och det är bra eftersom det visar att du faktiskt är intresserad av det du gör. Din kreativa förmåga är på väg upp så nu är helt rätt tid att utveckla, förbättra och förändra. Visa vad du kan.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du är rädd att såra en arbetskamrat om du säger vad du verkligen tycker och tänker. Tänk på att ärlighet är grunden i en äkta vänskap, så vill du vara den här personens vän måste du säga som det känner.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du tvekar inte att driva igenom din vilja även om priset kan vara väldigt högt. För dig är det viktigt att kunna bevisa för andra att du faktiskt är en ledande person snarare än en efterföljare. Du trivs att vara i toppen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag har du en bra dag på jobbet. Du får mycket gjort utan irriterande avbrott hela tiden. Eftermiddagen handlar om att förbereda för reste av veckan som kan komma att bli riktigt stressig.

 

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen tar du ett stort steg framåt i din utveckling på jobbet. Du har mognat den senaste tiden och lärt dig en hel del om dig själv, nu gäller det att du utnyttjar den här kunskapen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen handlar om att komma ikapp från förr veckan. En del av de uppgifter som du redan borde ha gjort har blivit liggande och nu måste du ta tag i dem. Var inte rädd för att be en kollega om lite hjälp.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du satsar på att du kommer att få igenom din vilja med humor och charm snarare än med sakliga argument. Vist är det bra att ha din karisma, men det är ännu bättre om du understöder den med kunskap.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det har låst sig inom dig och det gör att du inte kommer ur den situation du befinner dig i. DU upplever hela ditt liv som otillräckligt just nu och du vet inte hur du ska kunna ändra på den känslan.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra och lukrativ dag, särskilt för Vattumän som är födda i början av tecknet. Tänk på att inte låta en avundsjuk kollega förstöra din dag genom sitt gnäll. Gör klart att du inte orkar höra på henne/honom.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen bjuder på en lugn dag utan överraskningar. Det kan låta trist, men för dig är det snarare än välsignelse att kunna jobba ostört en hel dag. Du känner verkligen att du kommer framåt i ditt arbete.

Annons