Onsdag 11/11

01 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir väldigt stressig och du har svårt att stå med en av dina kollegor småpladder. Helst skulle du vilja säga till honom/henne att håll mun och fokusera på jobbet, men du är för snäll för att göra det.

 

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en paus i en annars rätt så stressig vecka. Du hinner med lite småplock som du ligger efter med. Hemma väntar en positiv överraskning. Du känner dig omtyckt och uppskattad just nu.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du visar att du respekterar en kollega genom att ta ett steg tillbaka och låta honom/henne får ta berömmet av ett gemensamt arbete. Det här är något som din arbetskamrat inte glömmer i första taget.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en innehållrik dag som kräver fokus från din sida. Just nu har du lätt för att dagdrömma. Månen får dina tankar att sväva bort och det är inte så lyckat med tanke på hur mycket du har att göra.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Glöm inte bort en namnsdag/födelsedag idag för då kan du såra en vän eller en släkting. Det räcker med ett mail eller ett samtal för att glädja den här personen, men vill du vara riktigt snäll kan du skicka ett blombud.

 

Jungfru 23/8-22/9

Onsdagen blir lugn. Du har visserligen mycket att göra, men nu är du uppe i varav och van vid högt tempo så du tycker inte att det är så ansträngande. Det är nästan värre för dig när det blir för lugnt.

 

Vågen 23/9-22/10

Det ligger en konflikt i luften hemma så det gäller att du passar din tunga noga så att den inte blommar ut i full skala. Du har varken tid eller ork att hantera den typen av problem just nu.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Ekonomin bekymrar dig lite. Du har visserligen pengar så du klarar dig, men du skulle vilja unna dig lite lyx och det har du egentligen inte råd med. Prova med fattigmans lyx som en god middag framför en bra film på tv.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Ibland kan du vara väldigt irriterande, särskilt för mänskor som inte har din typ av humor. Acceptera att inte alla älskar dig och låt de personer som är väldigt allvarligt lagda vara ifred för dina påhitt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag handlar det om att planera, planera och åter planera. Du måste ha en strategi för att kunna driva igenom dina idéer. Att bra släntra in på jobbet och haspla ur sig en rad förslag duger inte.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen får du pröva din kunskap på många olika sätt. Det handlar om praktiskt kunnande, psykologi och ledarskapsförmåga. Du blir satt på prov av dina chefer utan att du vet om det.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att acceptera att en kollega får fördelar bara för att hon är söt och behaglig. Den typen av särbehandling retar dig väldigt mycket. Du tycker att fördelar ska vinnas genom kompetens, inget annat.

Annons