Torsdag12/11

01 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig torsdag med massor av skämt, en del flirtande och en hel del underliggande spänning. Du älskar när det är så här på jobbet för då har du verkligen kul. Hemma blir det en lugn kväll.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är på gott humör och småpratar gärna med människor som du möter. Normalt sett kan du tycka det är lite jobbigt med en massa främlingar, men idag hanterar du den situationen med glans.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du inne i en ovanligt produktiv fas som både ger utrymme för din kreativitet och för ditt intellekt. Du älskar när du har stor omväxling på jobbet och får använda hela din talang för att lösa nya uppgifter.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lugn dag för din del. Du njuter av att slippa stressa. Det handlar bara om en tillfällig paus innan tempot höjs på jobbet igen. Se till att ta till vara på det här tillfället. En vän söker upp dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du får ett klokt råd som du inte vill ha. Ditt problem är att du inte gillar att inse obehagliga sanningar om dig själv. Du är duktig på att döma andra, men mindre duktig på att se dina egna brister.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu har du en del att göra både hemma och på jobbet. Du är väldigt eftersökt och du älskar det samtidigt som det sliter mycket på dig. Lyssna på kroppens varningssignaler, är du sjuk så är du sjuk.

 

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen handlar om att ställa något till rätta. Det kan vara en ursäkt, en hjälpande hand eller bara att ge någon en fin komplimang. Venus samarbetar med dig idag och underlättar för dig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Att tveka nu kan få dig att förlora det försprång som du har. Det är bättre att d satsar för fullt och hoppas på det bästa. Vanligtvis är du inte rädd att slänga dig ut i det okända, men idag tycker du det är obehagligt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Ett brev, mail eller samtal gör dig upprörd idag. Det är från en person som alltid lyckas träffa en öm punkt hos dig. Vid det här laget borde du lärt dig att inte ta åt dig av hans/hennes pikar.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Var försiktig om du gör affärer idag. Marginalerna är inte på din sida så det kan lätt bli fel. Undvik att handla på impuls, tänk igenom varje beslut du tar både två och tre gånger så kommer det gå bra.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en tröttsamt lång dag för din del. Möten, konflikter och små irriterande problem avlöser varandra. Bunkra med alvedon, för det är stor risk för huvudvärk innan den här dagen är slut.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen blir bra. Du har en del uppgifter som du måste lösa, och det går enklare än du trott. Just nu har du hjälp av Saturnus organiserande förmåga som hjälper dig att strukturera arbetet.

Annons