Fredag 13/11

01 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig och annorlunda. Du får testa att göra något nytt och det gillar du verkligen. En kollega och du har en massa olika projekt som ni vill driva tillsammans, även om du är den mest drivande i sammanhanget.

 

Oxen 20/4-20/5

Det är fredagsparty för din del. Ditt humör är på topp och du flirtar mer än du vill erkänna. Din egen planet Venus gör dig väldigt attraktiv just nu. Tänk på att någon kan ta din flirtighet på allvar.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trött på att bli överkörd av dina chefer, samtidigt vet du inte vad du ska göra åt situationen. Som det ser ut i dagens läge är det arbetsgivarens marknad. Diskutera dina tankar med en vän.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du vill gärna köpa en present till en vän, men du har ingen aning om vad du ska välja. Det ska vara personligt, lagom dyrt och lite roligt. Prova med en upplevelse för er båda tillsammans.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir kul. Du har massor av energi och du umgås mer än gärna med dina vänner. Så här i vintermörkret får din bekantskapskrets bli din ställföreträdande energikälla.  Solen ser du inte så mycket av.

 

Jungfru 23/8-22/9

Om du inte ifrågasätter ett dåligt beslut så får du skylla dig själv. Ibland kan det behövas någon utifrån för att se vilka misstag som gjorts och idag är du de där nya friska ögonen som hittar alla fel.

 

Vågen 23/9-22/10

Bli inte arg och besviken om det inte blir som du tänkt dig. Du arbetar med människor som har sina egna tankar och känslor och det är betydligt svårare att förutsäga än praktiska problem. Använd din intuition.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har fullt av idéer och idag är det ett bra tillfälle att prata om dem. Din/dina kollegor har inte lika mycket att göra som vanligt utan kan ge dig sin fulla uppmärksamhet. Kvällen blir trevlig och social.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under dagen får du nys om en nyhet som du inte riktigt vågar tro på. Det bästa är att gå till en väl initierad källa för att få ett korrekt svar innan du bygger upp dina förhoppningar för mycket.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om att dela tankar och idéer med dina kollegor. Du gillar att ha många projekt på gång, så länge du kan genomför ett i taget. Tyvärr fungerar inte din kollega på samma sätt som du.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Kommunikation är A och O idag. Både på arbetet och hemma är det viktigt att du är rak i ditt sätt att kommunicera annars så kan onödiga missförstånd uppstå. Ta bladet från munnen och säg det du tänker på.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Din ekonomi blir starkar den här perioden så se till att spara det du kan för du kommer att behöva det lite längre fram.  Du är eftertraktad på jobbet och det gör dig både stolt och glad.

Annons