Söndag 15/11

01 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om at det lugnt och hitta balansen igen. Du tycker att det är kul på jobbet, men ibland kan det bli för mycket av det goda och då slutar det med att du är slutkörd när helgen kommer.

 

Oxen 20/4-20/5

Du accepterar att din partner styr upp det mesta av ditt privatliv just nu. Egentligen har du inget emot att vara passiv, bara det inte går ut över de intressen som du har, då blir du grinig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir lugn och harmonisk. Du verkar träffa släkt och vänner. Under eftermiddagen blir det utomhusaktivteter om vädret tillåter. Du tycker det är skönt med lite frisk luft.

 

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen blir bra. Du njuter av lugnet omkring dig och kan slappna av för första gången på länge. Har du familj umgås du med dina nära. Du älskar att omge dig med din familj och dina vänner.

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du trött och har svårt att komma upp ur sängen. Du får ta hjälp av väckarklocka om du inte har en naturlig klocka i form av ett husdjur eller ett barn. Dagen blir seg och du vill helst tillbaka till sängen igen.

Annons

 

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen prövar du gränsen för ditt tålamod. Du umgås med en person som alltid lyckas gå dig på nerverna och det gör du mer för din väns skull än för din egen. Du vill visa vad din vän betyder för dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Ifrågasätter du din partner idag kan det bli ett våldsamt gräl. Du har fortfarande en negativ aspekt som påverkar främst ditt sätt att kommunicera med andra. Du säger ofta fel saker och sårar utan att mena det.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen får du chansen att träffa en vän som du inte sett på länge. Det blir ett riktigt djupdyk i gamla minnen och du får en riktigt underhållande eftermiddag. Det var länge sedan du kände dig så glad.

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen tillbringar du till stor del inomhus, fast du skulle må bra av att komma ut och röra på dig lite. En än försöker pigga upp dig med lite nyheter, men du orkar inte riktigt engagera dig.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir trevlig och ganska händelselös. Ibland är det underbart skönt att inte ha varje ledig minut inbokad så du passar på att rensa lite hemma och lata dig. Det var länge sedan du unnande dig att slöa.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir innehållsrik på mer än ett sätt. Du träffar många människor och du lär känna en hel del bra kontakter. Kvällen blir lugnare, men du njuter lika mycket av att vara ifred som att vara i centrum

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det verkar som du är med i en förening eller något liknande som behöver din hjälp idag. Egentligen har du ingen lust, men du vet att det är många som blir besvikna om du inte ställer upp.

Annons