Bhuuu alla spökälskare

01 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Som ni märker har jag varit borta ett tag, jag som alla andra har firat halloween den här helgen och frossat i godis, spöken och pumpasoppa. Jag vet att den här helgen inte är en svensk tradition, men när det gäller en anledning till att fira så är jag inte svårövertygad. Jag är dock en glamour älskare. Jag hoppas att ni också haft en ruskigt rolig helg.

När det gäller frågorna ska jag försöka ta några idag.

Vi börjar med tre Fiskfrågor. Fisken passar bra med både Oxe och Jungfru. Kärleken kommer att dyka uppunder den tidiga våren om Fisken är lite påpasslig. Ofta så drömmer han/hon sig bort och glömmer bort att engagera sig i det viktiga, inledande stadiet i förhållande. Det gäller att ni inte förutsätter att er partner förstår hur viktig han/hon är utan att ni verkligen delar med er av era tankar och känslor. När det gäller Skyttar så brukar de inte vara svartsjuka om de inte påverkas starkt av Skorpionen och då ska du se upp.

Annons

Madde, Vädurar och Vågar funkar jättebra tillsammans. För en Vädur är det alltid rätt tid att träffa någon, så satsa på din våg.

Anna, träffar du någon som känns rätt är det självklart att du ska satsa oavsett vad astrologin säger. Stenbockar kan vara lite försiktiga i en relation, särskilt om de är unga. Det vill känna att de har en fast grund att stå på när det gäller det materialistiska innan de satsar på ett allvarligare förhållande. Det är varma kärleksfulla och humoristiska, men de kräver att de får vara ifred ibland och de behöver mindre socialt umgänge än Vågen så låt din Stenbock gå undan när han behöver och känn dig inte sårad för att ha är grinig ibland, det går över.

Emma, när du har månen i konjunktion med asc så blir det en stark påverkan på ditt horoskop. Tecknet som de står i förstärks ytterligare och du kommer att lita till din intuition lika mycket som till ditt förnuft. Den här påverkan gör dig också extremt känslig för sinnesstämningar hos andra människor. Tecknet varnar för att du kan vara känslig för starkt solsken.

J, jag skulle satsa på en lägen het där jag verkligen vill bo. Det brukar löna sig i längden och du slipper gräma dig över att du bara hamnade nästan rätt. Är det inte akut så bör du vara kall och vänta till rätt lägenhet i rätt område dyker upp och sedan slå till. Låt dig inte övertalas av någon annans entusiasm, det är ert liv och ert boende den handlar om.

🙂

Felicia

Annons