Fullmåne

04 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

I kväll är det säkert många som blir lite tokiga. Det är en magnifik fullmåne och särskilt Kräftor brukar känna av när månen är full. Jag vet att andra vattentecken också påverkas, en del blir glada, andra deppigaoch en del blir till och med aggressiva av fullmånen. Det sägs att både självmord och barnafödslar ökar vid fullmåne.

Min dotter var beräknad på själv trettondagen, vid fullmåne och jag var helt säker på att hon skulle komma då. Jag menar alla tecken tydde på att det var en bra dag, första fullmånen det nya året, en röd dag och dessutom min förlovningsdag, kunde det bli bättre? Men inte kom det någon dotter då inte, hon behagadeatt dyka upp den trettonde januari istället(av alla dagar), bara några timmar innan min namnsdag, för den hade hon ingen lust att vänta på. Så gick det med mina förutsägelser den gången så det är inte alltid som tecknen stämmer.

😉

Bella, när det gäller elementen så passar man i regel med sitt eget element. Jord hör även ihop med vatten och eld passar med luft.

Annons

Viola, Vädurar är i regel heta, det är deras karisma, passion och charm som de lever på. Jag tror att medall rådande osäkerhet omkring oss så kan det vara extra attraktivt med en driven, manlig och rolig vädur som lättar upp stämningen lite.

21 oktober är du helt klart Våg. Skorpionen går från 24/10-22/11.

För Väduren så finns det ingen influens som antyder kärlek. Det är snarare tur i spel eller i arbete i slutet av månaden som hägrar.

Och till sist Rebecka, visst passar Jungfru och Kräfta bra tillsammans. Det blir en mångsidig och utvecklande relation.

🙂

Felicia

Annons