Vart tog solen vägen?

10 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Just nu gäller det att inte tappa modet trots att det är lika mörkt när man går upp som när man kommer hem på kvällen. Ibland känns det som om jag lever i en twilight zon från november till mars. Jag försöker att muntra upp mig själv genom att tänka positivt och tända både brasa och ljus varje dag. Jag undrar om ni har några bra tips för att få ny energi den här årstiden.Hur får man upp värmen i kroppen när solen lyser med sin frånvaro?

Lövet, jag förstår dig. Det är en förvirrande period för Skytten och den kommer att hålla i sig en bra bit in på nästa år. Fråga dig varför du vill göra slut med din Lejonhanne, lura dig inte att tro att du är lyckligare fri och att du kan missa något ännu bättre om du har ett förhållande. Gör du slut ska det vara för att kärlekenhar tagit slut mellan er annars bör du avvakta.

Indulgence, om din Jupiter står i konjunktion med din asc så är husplaceringen väldigt avgörande. Är Jupiter i första huset så blir du positiv, utåtriktad, begåvad och optimistisk. Har du Jupiter i tolfte huset kommer den placeringen ge dig en mer tänkande, andlig sida snarare än en utåtriktad personlighet.

Annons

Och du lilla Solstråle, Fiskar är inte kända för sin lojalitet eller sin styrka. Det är ett charmigt, bedårande, men vekt tecken. Ni passar bra ihop så länge du är ryggraden i förhållandet. Din Fisk kommer inte att bli ett ankare när det stormar utan den stabiliteten får komma från dig. Nu är frågan, är det den typen av förhållande du vill ha. Söker du stabilitetoch trygghet så ska du satsa på ett jordtecken istället. Inte lika romantiskt och förförande, men betydligt mer stabilt.

Malin, när det gäller arbete så har du stora möjligheter att hitta något så länge du själv är aktiv. Stjärnorna varnar för passivitet, du kommer inte att lyckas om du förväntar dig att saker ska ske utan att du gör något själv. Du måste vara framåt, hungrig och utnyttja din förmåga att sälja in dig själv. Sammanfattningsvis så tror jag att du får ett arbete snart, men kanske inte inom det område du förväntat dig.

A, när det gäller Tvilling och Skytt är det en bra kombination även om Vattuman och Våg passar ännu bättre. Som Tvilling dras du till intelligenta, påhittiga och ombytliga personer. Du söker utveckling och gemenskap i ett förhållande mer än du söker passion. Skytten vill ha ett mycket mer fysiskt förhållande och kan uppleva dig som en aning kall, även om du själv anser att du brinner av kärlek.

😉

Felicia

Annons