Förklädd Fisk

11 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Dagen har jag tillbringa med en Vädur förklädd till Fisk. Visst hans soltecken är Vädur, men han uppvisar så många Fiskdrag att jag är övertygad om att han egentligen är en Fisk utan att veta om det. Som Oxe brukar jag ha svårt med alla former av relationer till Vädurar, de gillar snabba puckar är ombytliga och de har inget tålamod med oss vaneälskande jordtecken. Den här Väduren är lugn, lite drömmande och gillar rutiner. Visst finns det eld och intelligens om skrapar lite på ytan med jag hävdar fortfarande att han har mer vatten än eld i sig. Det är roligt det där att människor kan präglas så markant av en annan influens än sitt soltecken. Det gör det extremt svårt att gissa någons stjärntecken, även om man känner personen ganska väl. Därför blir jag alltid lika förvånad när en främling ber mig gissa på vilket tecken han/hon är född i. ETT jag är Oxe, och människokännedom är inte vårt främsta drag, TVÅ jag är Oxe, jag gillar inte att chansa. Jag kör med säkra kort.

Annons

🙂

Indulgence, när din Jupiter står i retrograd till din Asc i tolfte huset är det väldigt viktigt att du är säker på din födelsetid. Befinner sig din Jupiter en till två grader från Asc så kan en fyra minuters felräkning vara nog för att placera din Jupiter i fel hus. Om vi utgår från att den befinner sig i tolfte huset så går du från en utåtriktad spontan person till en mer introvert, tänkande individ. Det finns en risk att du blir självuppoffrande och känner ett behov av att förändra världen.

Elsa, det är svårt att prata känslor med en Fisk. Du är rak och ärlig och vill ha enkla svar. Han är mer drömmande och undfallande vilket gör att han har svårt att beskriva vad han vill. Var försiktig med att sätta press eller hota en Fisk, det fungerar inte alls. Vill du prata med honom om allvarligare saker måste du ha lång tid på dig och räkna med en hel del irrvägar. Kan du acceptera att aldrig eller sällan få raka svar så blir er relation lättare.

Vjollca, jag tycker du ska prata med din kille och se vad det är som pågår mellan er. Är det slut så är det då måste du släppa honom och gå vidare trots att det är tufft. Oxar har svårt att släppa taget om både relationer och materiella ting.

🙂

Felicia

Annons