Fredagen den trettonde

14 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Igår var det fredagen den 13 och för många är det talet förknippat med otur. Varifrån kommer myten att det är just fredagen den 13 som är en olycksdag? Egentligen förknippas fredag den 13 med två saker. För det första var Jesus och hans lärljungar tretton till bordet när Judas förrådde honom, för det andra så korsfästes Jesus en fredag (långfredagen). Det är först på senare hälften av artonhundratalet men började förknippa de här båda händelserna och lägga ihop dem till en dag, en olycksdag framför alla andra. Fredag den 13. Själv hade jag nog en värre dag torsdag den 12 än fredag den 13, hur var det med er?

Carro, jag uppfattar dig som en positiv tjej, självständig, ombytlig, charmig och stundvis dominerande. Du går helt klart din egen väg och kan ha svårt att anpassa dig efter auktoriteter. Vänner betyder mycket för dig, men du väljer att hålla en del av dig själv hemlig eftersom du inte gillar att helt utlämna dig till andra. Det är en vag bedömning eftersom jag inte har en aning om vilka hus de nämnda tecken befinner sig eller vart de andra planerna är 😉

Annons

Lisa, du har missuppfattat mig. Vädurar är härliga, drivande, starka och karismatiska. De har också negativa sidor precis som alla våra stjärntecken har, men jag gillar Vädurar, jag går bara inte ihop med dem. Deras framåtanda och ombytlighet gör mig nervös och jag tråkar garanterat ut dem på en halvtimme 🙂 I alla fall om man ska utgå från soltecknen.

Som jag sa i mitt förra inlägg så jabbar jag tillsammans med en kille som är Vädur. Vi arbetar ensamma tillsammans åtta timmar om dagen och det fungerar utmärkt för det mesta, men det beror på att jag har mycket dominerande eld i mitt horoskop och jag skulle gissa på att han har en hel del vatten i sitt.

Vågen, under den närmaste tiden måste ta tag i din ekonomi och ta hand om din hälsa. Du är ambitiös och risken finns att du kör på för hårt. Var rädd om dig.

Matilda, det finns helt klart en kemi mellan dig och den här killen. Tänk på att han är Fisk och du är Stenbock så det kan ta tid innan något händer. Du är lite konventionell av dig och ser gärna att han tar första steget, men Fiskar är inte bra på initiativ, de är bättre på att drömma än att förverkliga sina drömmar. Jag skulle råda dig till att börja prata lite neutralt med honom för att se om du känner samma sak när ni väl börjar lära känna varandra.

När det gäller månadshoroskopen så läggs de upp från redaktionen så när det görs kan inte jag påverka.

😉

Felicia

Annons