Måndag 16/11

14 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir inte vad du väntat dig. Något ovanligt sker som får dig att omvärdera något. Det kan bli ett avgörande steg för din framtid. En person med inflytande tar kontakt med dig, via vad du går för.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att få alla pusselbitar i ditt liv att falla på plats. Det är en hårfin balansgång mellan arbete och privatliv. Du vill gärna visa att du kan klara av det som du blir ålagd att göra, men ibland är kraven orimliga.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner dig på gott humör och det är bra. Du har en hel del krävande uppgifter framför dig så det är bra om du är alert och inte drömmer dig bort. En kollega behöver ditt råd i en fråga som rör henne privatliv.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu upplevs du som mer bestämd än vanligt. Du har en ganska stark åsikt i många olika frågor och det är både bra och dåligt. Försök vara mer flexibel trots att du håller fast vid det du tror på.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Bristen på sol påverkar dig markant. Du blir tröttare, grinigare och allmänt svår att ha att göra med. Försök att kontrollera dina känslor innan någon blir riktigt arg på dig. Ta långpromenader på rasten för att komma ut lite i dagsljus.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att väcka en hel del frågor med dina antydningar, men just nu är det svårt för dig att ge klara besked eftersom du inte har några. En person som du håller av känner sig deppig och behöver din uppmuntran.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har en bra måndag även om du själv inte tycker att du producerar tillräckligt. Du skulle vilja att det skedde en förändring på arbetet, men du vet inte som du har makt att genomföra den ännu.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Din tveksamhet förändrar situationen. Om du kunde bestämma dig så skulle det vara lättare, men just nu känner du dig förvirrad och dina känslor är i uppror. Du behöver någon att prata med.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ge kloka råd. Vanligtvis brukar du vara den muntra i sällskapet och hålla konversationen lätt, men idag är det bra om du tar på dig den lite mer allvarliga rollen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intressant dag. Du får en hel del att göra på förmiddagen, men eftermiddagen och kvällen blir lugnare. En kollega kommer med en komplimang som får dig på gott humör hela dagen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag vågar du inte chansa utan väljer säkra kort istället. För dig är det viktigt att inte riskera det du byggt upp den senaste tiden. En vän vill att du lyssnar på ett förslag som han/hon har.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir lugn. Du slipper stressa och det är bra eftersom en del av de projekt som du håller på med kräver att du faktiskt tar dig tid att tänka efter innan du fattar ett beslut. Var uppmärksam.

 

Annons