Tisdag 17/11

14 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har en lugn tisdag att se fram emot. Du gillar ditt arbete och det flyter på utan anmärkningar. Just nu är du i behov av mycket uppmärksamhet och det får du inte tillräckligt av hemma så du söker den på jobbet istället.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag håller du huvudet kallt. Det finns en hel del beslut som du måste fatta och det bör gå snabbt. Du kan inte vela för mycket för du missar du ett bra tillfälle till att tjäna pengar. Lita till din intuition.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen blir jäktig, det finns många saker du måste hinna med, men tiden är begränsad. Försök att strukturera upp arbetet så går det lättare. Undvik att slarva med detaljerna för då får du problem.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om snabba puckar och tuffa beslut. Var beredd att köra över vissa personer som du tycker om bara för att du måste driva igenom din vilja för att få jobbet att fungera.  Var hård.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du mjuk och spinnande som en kattunge till skillnad från gårdagen fräsande lejon. Din humor och din charm får dina kollegor att glömma dina sämre sidor och det är bra, du behöver människor på din sida just nu.

 

Jungfru 23/8-22/9

Visa att du kan vara bestämd samtidigt som du kan vara milt övertalande. Du behöver alla dina talanger idag för att upprätthålla balanser på jobbet. Dina kollegor är på dåligt humör och det märks väldigt väl.

 

Vågen 23/9-22/10

Du gömmer dig bakom en mask av proffsighet och vill inte visa vad du egentligen tycker och tänker. Tyvärr är du lätt att genomskåda och det leder till problem. En kollega upplever dig som oärlig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Om du chansar idag så kommer du att lyckas. Det du vill uppnå kan du inte klara av om du bara spelar med säkra kort, din ambitionsnivå är för hög för att du ska kunna agera riskfritt. Håll huvudet kallt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag tänker du mer med hjärtat  än med förnuftet och det orsakar konflikter på arbetet. En kollega tycker att du särbehandlar vissa personer för att du gillar dem bättre, och visst finns det sanning i den anklagelsen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Visa att du vill lära dig mer så kommer det här att bli en riktigt utvecklande dag,. Din kollegor har kunskapen, nu gäller det bara att få dem att ta sig tid att dela sin erfarenhet med dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att sitta still idag. Din rastlöshet driver dig att starta en rad olika projekt, men inte fullfölja något som du påbörjar. Du väntar på ett besked av något slag och det är det som gör dig nervös.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir inte som du tänkt dig, men den blir ändå kreativ och utvecklande. Du hinner med mer än du tänkt dig och det är bra. Du måste ligga före den här veckan annars får du problem på fredag.

 

Annons