Onsdag 18/11

14 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har inget att svåra beslut att fatta idag utan allt löper på av bara farten. Du tycker visserligen att rutinarbete är lite trist, men du försöker att behålla ditt goda humör genom att busa och ha kul med dina kollegor.

 

Oxen 20/4-20/5

Du tar det lugnt idag. Det råder ingen tvekan om att du har kört på full fart den senaste tiden och att det har tagit på dina krafter. Nu känner du att du behöver en paus från stressen, det tar du genom att göra något som du gillar att göra.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att övertyga dina medarbetare idag. Oftast så jobbar Merkurius för dig snarare än emot, men idag så har du en sämre influens över din härskarplanet som ställer till det. Var försiktig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har inget emot att jobba hårt om du får en belöning för det. Idag uteblir belöningen och du får bara skäll trots att du sliter som ett djur. Strunta i kritiken, du gör ett jättefint arbete. Tro på dig själv.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har en underbar dag att se fram emot med många nya upplevelser och en hel del kontakt med människor. Det enda du bör se upp med är dina fördomar, döm ingen du möter på deras utseende.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att trampa dina kollegor på tårna idag. Det är inte med flit, men du är så ivrig i dina ambitioner att du glömmer bort att det finns andra som också kan behöva lite utrymme.

 

Vågen 23/9-22/10

Ekonomin bekymrar dig. Det ligger stora utgifter längre fram som du måste klara av utan lån och just nu har du väldigt lite sparat. Fundera på att ta ett extrajobb över julen, det kan fungera.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag charmar du alla du möter. Din vänlighet och din intutiva förståelse väcker massor av beundran. En person tycker mer om dig än tvärtom, du måste göra klart dina känslor för honom/henne.

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen börjar stressigt, men det lugnar ned sig under dagen. När du får kontroll över ditt arbete kan du börja fundera på lite roliga projekt som du vill testa. En person som saknar dig hör av sig .

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir det du gör den till. Du har alla förutsättningar för att få en toppendag, men glöm inte att det är du som bestämmer. En vän har ekonomiska problem och behöver dina råd. Undvika att låna ut pengar.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar ställning emot en vän och trots att du vet att du måste gör det här så tycker du inte att det känns bra. Du gillar inte att behöva välja sida, men just nu är du är du tvungen att göra det rätta.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen handlar till stor del om praktiska beslut. Du vill inte att dina vänner ska behöva lida för att du inte kan organisera ditt arbete så du ser till att lägga upp jobbet så att det blir så effektivt som möjligt.

 

 

Annons