Torsdag 19/11

14 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen handlar om att vara spontan. Du måste försöka att inte tänka så mycket utan handla mer på instinkt. En vän har bekymmer med din attityd gentemot honom/henne. Försök att tona ned dig lite.

 

Oxen 20/4-20/5

Du tar dig själv på för stort allvar. Om du försöker att vara lite mer spontan så kommer du får bättre respons. Främst handlar det om att du har svårt att släppa loss din humoristiska sida på jobbet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en upptagen person som har svårt att hinna med allt du vill göra. Det mesta handlar om att du är usel på att planera, du gillar att ta dagen som den kommer, men ibland är det bra med struktur.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu håller du på att vänja dig vid nya förutsättningar i ditt liv. Det kan vara ett nytt förhållande, en ny kollega eller ny bostad. Det viktiga är att du låter det nya få tid att smälta in i ditt liv. Ibland har du inget tålamod.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att se vart din nuvarande arbetssituation kommer att föra dig i framtiden. Just nu funderar du mycket över ditt liv och du upptäcker att du inte är nöjd så som du har det idag.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du tvekar om du ska ge en vän ett besked eller inte. Du är rädd att han/hon blir besviken om det inte blir som ni tänkt er, men samtidigt så bubblar du av entusiasm och vill dela den med någon.

 

Vågen 23/9-22/10

Solen påverkar ditt tecken idag och ger dig extra energi. Den här energikicken kan du behöva för att ta itu med ett problem som du har med en kollega. Ni har svårt att komma överens och ni måste hitta ett sätta att kommunicera på.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du ett initiativ som kommer att uppskattas av dina kollegor. Du har länge funderat över den här idén, men inte riktigt våga lägga fram den tidigare eftersom du inte vet hur den skulle mottas.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du får en del att fundera på under dagen och du gör ditt bästa för att inte väcka några falska förhoppningar hos en kollega som är väldigt nyfiken på dig. Det blir en rolig men också jobbig torsdag.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen får du prova på en ny uppgift som både skrämmer och tilltalar dig. Du tycker att det är spännande att lära dig nya saker, samtidigt är du rädd att du inte ska klara av ditt nya arbete.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att säga ja till en chef trots att du vill. Det handlar om mer än dig, särskilt om du har ett förhållande och barn. Då måste den här typen av beslut fattas inom familjen. Försök få din chef att förstå.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir annorlunda. Du får inte som du vill i en viss fråga och det gör dig arg och besviken, samtidigt så klarar du något som du inte trodde du skulle klara och det gör dig glad. En dag med blandade känslor.

 

Annons