Fredag 20/11

14 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag mår du utmärkt. Du njuter av att det är fredag och du ser fram emot helgen. Det verkar som du har något kul på gång på lördag. En kollega överraskar dig med en komplimang som får dig att känna dig omtyckt.

 

Oxen 20/4-20/5

Du tvekar länge om du ska visa hur mycket du ogillar din kollegas beteende eller om du bara ska ignorera honom/henne. Du väljer det sistnämnda eftersom du inte är på humör för en konfrontation idag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredag blir trevlig på ett avslappnat sätt. Du har en del att göra på jobbet så att timmarna flyger iväg. Kvällen blir mysig och kan bjuda på romantiska inslag om du har en date eller en fast partner.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen får du ett förslag från en kollega som får dig att blir riktigt smickrad. Du får en härlig arbetsdag med massor av glada skämt och roliga upptåg. Glöm inte bort en persons namnsdag eller födelsedag.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du funderar varför en vän uppför sig underligt just nu. Försök att prata med din vän och se om du kan lokalisera vad det är som fel. Hon/han har svårt att öppna sig du så du får läsa mellan raderna.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra fredag med mycket att göra, högt tempo och kluriga uppgifter. På kvällen är du så pass pigg att du orkar umgås med dina vänner, partner eller din familj. Du ser fram emot helgen.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag är chansen stor att du hamnar i en konflikt som du inte kan hantera. Du har Pluto som jobbar emot dig och då är det svårt att förutspå exakta händelser eftersom Pluto tenderar att ändra på saker och ting.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag ska du undvika att vara först på plats på jobbet. Har du möjlighet så satsa på en sovmorgon. Kommer du först så får du ta tag i problem som kan komma att irritera dig hela dagen och förstöra hela din fredag.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har inget att säga när din chef anklagar dig för ett misstag. Någonstans längst inne så vet du att det inte är ditt fel, men du kan inte svära på det så då väljer du hellre att hålla tyst än att anklaga någon annan.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att hålla ett högt tempo redan från början. Du är angelägen om att komma hem i tid eftersom kvällen är uppbokad. En kollega ger dig ett tips som får dig att spara massor av tid.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en förmåga att göra allt baklänges idag. Det är en negativ inverkan på den så ordningsamma Saturnus som får dig att reagera så här. Kanske borde du låta någon annan styra upp arbetet istället, då går det nog lättare.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har ingen lust att göra någonting idag, men trots din lathet lyckas du får gjort det du ska. Dagen inbjuder till shopping. Du vill gärna skaffa dig något fint till höstens fester. Satsa på en svart, välsittande klänning.

 

 

Annons