Lördag 21/11

14 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen handlar om att det lugnt och vila. Det har varit en jobbig vecka och du behöver få tänka på annat än arbete. Just nu hänger du gärna med dina vänner eller umgås med din respektive.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har fullt upp som vanligt. Det verkar inte vara någon skillnad på om du arbetar eller är ledig, du är ändå fullbokad. Försök att hitta lite tid för dig själv, annars kommer du att bli helt utmattad.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen får du ett besked som du väntat på. Tyvärr blir det inte det svar du tänkt dig, men du känner dig ändå rätt så nöjd. Idag vill du vara med dina vänner. Du gillar att umgås i stora gäng.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig inte särskilt social idag utan vill helst stanna hemma med en bra bok. Har du en partner kan det bli en diskussion eftersom han/hon gärna vill vara lite aktiv. Gör saker på skilda håll idag, så får båda som de vill.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du tvekar eftersom det är ett ganska stort ansvar som din vän ber dig att ta. Till slut faller du för hans smicker och uppmuntrande kommentarer. Det kan bli ett beslut som du får ångra innan dagen är slut.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att ta det lugnt och inte stressa upp dig. Månen ger dig en del energi, men den är mer av den harmoniska slaget än den drivna energi som du får från Solen. Undvik personliga kommentarer idag.

 

Vågen 23/9-22/10

Du slappnar av för första gången på länge och tillåter dig att njuta av lugn och ro. En vän har ett förslag som berör den närmaste veckan. Lyssna på honom/henne, förslaget är väl genomtänkt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du lust att göra av med massor av pengar, frågan är om din ekonomi tycker samma sak som du. Kanske kan du göra en kompromiss genom att sätta en budget för hur mycket du får slösa bort idag.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att visa vad du känner inför en person som attraherar dig. Egentligen vill du at han/hon ska ta första steget, men frågan är om din drömprins/prinsessa har upptäckt dig på det sättet.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du chansen att göra en vän en tjänst. Det är sällan du har tid med den här typen av frivilligt arbete, men idag finns både vilja och energi nog att kunna ställa upp. Din vän blir glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen handlar om att umgås på ett avslappnat sätt med dina vänner. Du gillar verkligen när det händer saker omkring dig och därför ser du till att hålla ett högt tempo både privat och på jobbet.

 

Fiskarna 19/2-20/3

En lugn och skön lördag väntar dig om du bara undviker att kommentera din väns klädsel. Hon/han är lite känslig just nu och blir lätt sur. Var diplomatisk så kommer du att kunna njuta av den här dagen.

 

Annons