Söndag 22/11

14 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag tvekar du om du ska ta dig an ett projekt hemma eller bara lata dig. Är du ensam såå finns det ingen som kan driva på dig men har du en partner får du nog räkna med att aktivera dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Du umgås med familjen idag, särskilt om det finn barn med i bilden. Det blir en trevlig söndag utan några krav. Kvällen blir tidig och du får en chans att sova ut innan nästa vecka börjar.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Skäm gärna bort dig lite idag. Du har förtjänat lyx efter en hård veka. Laga din älsklingsfrukost, ta ett långbad eller unna dig ett par timmar på stan tillsammans med en vän. Det viktiga är att du gör något som du tycker om.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att få människor att må bra. Genom att visa respekt och omtanke vinner du din omgivning tillit. Idag får du igen lite av all omtanke som du gett andra den senaste tiden.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har inget att sätta emot när en vän anstormar dig idag. Helst skulle du fördra att vara hemma och det lugnt, men din kompis har helt andra planer för din del. Försök att vara lite flexibel så hinner du med båda delarna.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vila, vila och vila. Försök att ta det lugnt även om du känner dig rastlös. Din kropp behöver koppla av. Sysselsätt dig med korord, en bok eller något annat så att inte tankarna börjar vandra.

 

Vågen 23/9-22/10

Du vet att du inte får som du vill idag så det är lika bra att du ger upp operation övertalning. Din vän har bestämt sig, acceptera det. Under morgondagen väntar ett viktigt möte, använd kvällen till att förbereda det.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du chansar inte idag för då kan det bli helt fel. Genom att använda dig av väl beprövade metoder så kommer du vinna framgång i det spel du spelar. Tänk på att alla inte är lika intrigälskande som du är.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du får inte vara med den du vill idag och det retar dig. När du inte får som du vill blir du grinig och det kan förstör den här underbara söndagen så ta och skärp dig. Det finns andra du kan umgås med.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lätt stressig, men du har inget emot det eftersom du har så roligt trots att du har mycket att göra. En vän till familjen vill att ni ska träffas. Försök hitt en tid för er två att ses.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en förmåga att blir riktigt lat på söndagarna. Om lördagen handlar om att umgås med vänner och festa så är söndagen din vilodag. Då vill du bara ta det lugnt och slippa engagera dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en förmåga att hamna i konstiga situationer just nu. Det blir en uppfriskande söndag där du får lära dig att hantera nya människor på ett diplomatiskt sätt. Var öppen för det okända.

 

Annons