Måndag 23/11

14 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du kämpar på i motvind just nu och hur du än försöker så blir inget som du tänkt dig. Sänk din prestationsnivå en aning så kommer det att gå lättare. Du behöver inte vara perfekt.

 

Oxen 20/4-20/5

Du vet att du kommer få problem om du säger vad du tycker, men just nu har du svårt att hålla tand för tunga. Ditt problem är att du är för ärlig. Försök att gå undan hellre än att konfrontera .

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Utan att veta om det har du fått en beundrare, nu gäller det att du hanterar den här situationen med den varsamhet som krävs. Försök att vara snäll utan att uppmuntra honom/henne för mycket.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att våga ta initiativ även när du känner dig osäker. Följ din inre röst, din intuition är stark och den kommer att vägleda dig att fatta rätt beslut vid rätt tillfälle. En kollega irriterar dig.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Idag ska du inte bli besviken om du inte får den respons som du vill ha. Din kollega är på dåligt humör så där kan du inte vänta dig några uppmuntrande ord. Dagen handlar om att vara självständig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu befinner du dig i en utvecklande fas. Du lär dig nya saker och det gör att du hela tiden måste vara skärpt. Till din hjälp har du Neptunus som stöttar dig med intelligens och målmedvetenhet.

 

Vågen 23/9-22/10

Var försiktig när du närmar dig en person som är vresig. Han hon kan få ett utbrott utan att du gör något och det kan försvåra era möjligheter till samarbete. Här gäller det att plocka fram silkesvantarna.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag satsar du på att få som du vill genom att vara rätt fram. Oftast försöker du hitta mer sublima vägar, men idag är det skoningslös ärlighet som gäller. Du vill visa att du är en person att lita på.

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra. Du gillar att ha högt tempo och du ser till att hålla det från början av dagen. Undvik att diskutera med en chef, du kommer ändå att förlora. Visa att du kan jobba även under press.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag undviker du att ta på dig allt för påfrestande jobb. Du föredrar att ta det lite lugnare. Du har en hård vecka framför dig så du vill mjukstarta. Tänk på att planering är A och O den här veckan.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du nöjd både med ditt arbete och med din egen prestation. Du gillar att vara produktiv och det är du just nu. Du har många annorlunda idéer som tilltalar dina chefer.  Ditt sätt att tänka utanför ramarna är unikt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig för att berätta sanningen för en vän eftersom du vet att den kommer att såra hennes känslor. Tänk på att sanningen har en tendens att komma fram förr eller senare i då blir hon arg för att du inte varit ärlig.

 

 

Annons