Tisdag 24/11

14 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag tänker du imponera på din kollega och det går så där. I din iver att visa vad du går för gör du nybörjarmisstag och det gör att framstår snarare som sämre än du egentligen är.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen börjar och slutar med skratt. Du har roligt på jobbet och ibland känner du att det handlar mer om dem du jobbar med är dina arbetsuppgifter. När du trivs är du charmig, trevlig om omtänksam.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en tung dag för dig. Du vaknar sent, kommer igång segt och du får dessutom ta konsekvenserna av en kollegas idiotiska uppförande. Till ditt försvar kan man säga att du hanterar motgångarna exemplariskt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen blir en bra dag. Du är effektiv och kreativ på samma gång. En vän kommer med ett förslag som du verkligen gillar. Du känner att han/hon har tänkt speciellt på dig och det gör dig glad.

 

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en stark personlighet som kan skrämma vissa personer. Försök att tona ned den lite. Tänk på att alla människor inte har din humor . Du träffar en fascinerande person som du vill veta mer om.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen börjar kreativt, men för många snabba puckar gör att du inte hinner med att utveckla din idé på det sätt som du skulle vilja. Du måste lära dig att säga nej även till personer med högre position än du.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag har du en lysande idé som du gärna skulle vilja utveckla ytterligare. Tyvärr har du svårt att hitta någon som har tid att ta sig an ditt projekt. Lägg din idé på is ett tag och återkom vid ett bättre tillfälle.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att acceptera att en kollega får förmåner och inte du. Ni gör samma arbete och borde behandlas på samma sätt. Tyvärr så är livet inte alltid rättvist. Nästa gång är det du som får förmåner.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att hamna i klistret just nu, men det beror på att du gillar att utmana dina kollegors tålamod. När du har tråkigt blir du busig, retsam och väldigt påhittig. Så är fallet nu.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att fatta beslut. Du måste våga satsa om du ska vinna. Eftersom du har mycket negativ erfarenhet från det senaste året är du mer försiktig än vanligt. Du vill inte riskera något.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lugn. Du slipper fundera på konsekvenserna av ditt agerande eftersom någon annan har fixat problemet. Glöm inte bort att tacka den här personen, hon/han förtjänar uppmärksamget för sin insats.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att motstå människor som är charmiga. Även om du skulle vilja vara mer korrekt på jobbet så blir du lätt vän med både försäljare och kollegor. Du gillar personliga relationer.

 

Annons