Onsdag 25/11

14 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir effektiv men tråkig. Det handlar mycket om rutinarbete för din del och det upplever du som mindre stimulerande, du vill prova på nya saker. Försök blanda upp rutinerna med något roligare.

 

Oxen 20/4-20/5

Du tar det lugnt idag. Trots att du är full av energi från Solen så känner du dig inte riktigt bra. Din kropp kan släpa på en långdragen infektion och det är därför som du känner dig lite hängig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar dig själv på stort allvar idag. Det gör att det blir lätt att driva med dig. Se upp för lusigkurrar som har lite för lite att göra och alldeles för mycket energi. Kvällen blir lugn och skön.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du visar upp en mycket effektiv sida av dig själv än du brukar. Du har svårt att fokusera dig just nu så din målmedvetenhet idag kan väcka förvånig. Det är inflytande från Saturnus som gör dig så strukturerad.’

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en skön och lång dag för din del. Du njuter av att kunna göra det du vill utan är någon ställer krav på dig. Du känner dig intresserad av en kollega, men det verkar vara många som slåss om hans/hennes uppmärksamhet.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir effektiv och lång. Det finns mycket måsten idag så du hinner inte ta de raster som du ska ha. Tänk på att din mage blir lidande om du stressar för mycket. Unna dig regelrätta pauser.

 

Vågen 23/9-22/10

Du visar mer tålamod än annars. Det är en kollega som har problem och du är mycket förstående när det gäller hans/hennes situation. Det kan bero på att du känner igen dig och därför visar du empati.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du satsar på att vinna pengar idag och det kan gå väldigt galet. Turen är inte med dig just nu varken när det gäller spel eller kärlek. Vill du vinna ska du avvakta ett bättre tillfälle då stjärnorna är med dig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du trotsar din partner idag och det får vissa konsekvenser som du inte förutsett. Tänk på att vara ärlig när du diskuterar med din respektive. Om du håller något hemligt kommer han/hon känna på sig att något inte stämmer.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir bra. Du jobbar hårt, träffar nya människor och knyter en hel del kontakter. Din impulsiva glädje får de personer du möter att känna sig välkomna och uppskattade. Kvällen ägnar du åt familjen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig för att berätta för din vän vad som har hänt eftersom du vet att du kommer få problem. Sanningen är bättre än en vit lögn i det här fallet. Visa att du är modig nog att stå för dina handlingar.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra, du hinner med mer än du planerat och det ger dig en känsla av tillfredställelse. Kvällen blir trevlig tillsammans med vänner eller med familjen. Du hjälper en person med ekonomiska råd.

 

 

Annons