Torsdag 26/11

14 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har tur den här torsdagen. Med marginalen på din sida så lyckas du genomföra en hel del saker som du inte brukar klara av. Du har en kollega som kommer med massor av uppmuntran och det gillar du.

 

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen får du ett råd från en chef och du vill verkligen följa det förslaget, men omständigheterna gör att du tvingas att fatta ett helt annat beslut än du tänkt dig. Det är flexibilitet som gäller idag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Var försiktig med vad du säger. Mars position gör att du lätt hamnar i konflikt. Du uppvisar ett aggressivt beteende utan att du tänker på det. Försök att kontrollera dina känslor lite bättre.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag får du en möjlighet att göra något som både är lärorikt och utvecklande. Det kan röra sig om en tuff utmaning, men du kommer att klara den galant. Tro på dig själv och på din förmåga att lösa problem.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har kul på jobbet och det märks på ditt soliga humör. Din charm hjälper dig när du får problem. Alla dina kollegor ställer gärna upp för dig eftersom du är omtyckt. Tänk på att tacka för den hjälp du får.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag har du chansen att göra ett riktigt bra fynd. Något du velat köpa länge, men som har legat utanför din budget, reas plötsligt ut och du har äntligen råd att förverkliga din dröm.

 

Vågen 23/9-22/10

Du behöver goda råd idag så lyssna till din kollega som har mer erfarenhet på det område ni ska arbeta med idag. Genom att lyssna och iaktta kan du lära dig massor av din jobbarkompis.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du trött på att alltid vara den som får ta tag i alla fel som uppstår. Du vet att du är bra på att reda ut kaos, men det är både tidskrävande och energikrävande. Du vill också göra enkla rutinuppgifter ibland.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Tordagen blir bra. Du hinner med mycket på jobbet samtidigt som du har kul med dina kollegor. Stämningen på din arbetsplats är väldigt hög just nu. Kanske blir det en firmafest snart som kommer att binda er ännu mer samman.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du svårt att hinna med trots att du stressar. En rad detaljer går snett så du får börja om och det är något som du inte räknat med. Det kan bli en lång dag och en lång kväll för din del.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du mottaglig för infektioner så undvik särskilt utsatta miljöer. Har du möjlighet som jobba hemma ett par dagar. Ett lugnare tempo kan påverka din hälsa på ett positivt sätt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du oroar dig mycket för ditt jobb och det gör att du har svårt att fokusera dig på nuet. Månen förstärker din drömmande sida och det ger dig ännu mer problem med koncentrationen.

 

Annons