Lördag 28/11

14 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

En bra dag att gå på fest, ordna en middag eller umgås med kompisarna. Just nu är du mycket social och du gör succé i alla möjliga sammanhang. En vän kan vara lite svartsjuk på att du är så populär.

 

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir rätt stressig, du har både arbeta och privata evenemang som du vill hinna med. En vän till dig försöker hjälpa dig, men hon inser snart att du tagit dig vatten över huvudet. Du måste avboka något.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag ska du inte glömma en viktig födelsedag eller namnsdag. När du har mycket att göra så kan du bli lite glömsk och det är fallet idag. Skriv upp det du måste komma håg i en almanacka eller i mobilen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen blir lugn och skön. Du unnar dig att slappa ordentligt. Ibland är det lyx att bara vara hemma och inte göra någonting vettigt utom att ägna sig åt sin favorit sysselsättningar.  Det blir en riktig paus i vardagen.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Lördagen tillbringar du utomhus så mycket som vädret tillåter. Du är egentligen ingen utomhusmänniska, men du uppskattar frisk luft och dagsljus. Genom att vara ute så samlar du energi.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir ganska händelselös och det passar dig bra. Ofta är inte bara veckorna fullbokade utan även dina helger. En hel dag utan några måsten blir en sällsynt lyx som du verkligen kan njuta av.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag funderar du igenom din framtid. Du är inte nöjd med situationen som den är idag utan vill ha till en förändring, men du vet inte hur du ska kunna åstadkomma den utan att riskera allt du har idag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handla om att stötta och hjälpa en vän som har problem. Du blir axeln som hon gråter ut mot. Visa tålamod och empati för även om du blir irriterad på att hon hela tiden ältar samma sak om och om igen.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du får vara ifred idag och det passar dig bra. Vanligtvis brukar du har fullt upp på helgen, men idag blir något avbokat på grund av sjukdom och det ger dig tid för dig själv. Utnyttja din egna tid väl.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen är som gjord för att shoppa. Varför inte tjuvstarta med julklapparna, du kan behöva ligga lite före med tanke på att december kommer att bli en riktigt stressig månad för din del.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att koncentrera dig på familjen för dina tankar surrar kring ett problem som har med jobbet att göra. Kanske borde du helt enkelt lösa det här problemet så att du kan ta helg sedan.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Ekonomin står i fokus idag. Du har haft en del svårigheter att få pengarna att räcka ända fram till nästa lön. Nu måste du sätta dig ned och fundera på vad du kan spara in onödiga utgifter på.

 

Annons