Söndag 29/11

14 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir lugn och skön. Du vilar upp dig ordentligt och när kvällen kommer är du nästan sugen på att gå och arbeta igen. En konflikt inom familjen tar en hel del av din uppmärksamhet just nu.

 

Oxen 20/4-20/5

Många personer drar i dig och du vet inte hur du ska hinna med allt. Du måste lära dig att säga nej när du känner att du inte orkar. Ditt problem är att du tror att klarar mer än du gör.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar en sak i taget idag och det är bra. Ibland blir du för ivrig och då glömmer du att fokusera dig på det du gör för stunden utan påbörjar ett nytt projekt och låter det gamla bli liggande.

 

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen blir en riktig familjedag. För dig är det viktigt att prioritera din närmaste familj och du behöver en partner som känner på samma sätt. En vän hör av sig med en sorglig nyhet som du får svårt att smälta.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir lugn. Du hinner med det du ska hemma och kan ändå unna dig att slappa lite på eftermiddagen. Just nu behöver du mycket vila. Du kör hårt på jobbet så du orkar inte med hemmet så mycket som du skulle önska.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en del konflikter att ta itu med idag. Egentlige handlar det om att du inte velat se problemen i familjen utan hela tiden sopar alla oenigheter under mattan. Till slut går det inte längre och du måste ta tjuren vid hornen.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir bra. Du vilar mycket och njuter av att vara ledig. Kanske blir det lite lussebullar och ett par pepparkakor på eftermiddagen tillsammans med en vän.  Du behöver någon att bolla dina idéer med.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Låt dig inte skrämmas av en persons yttre. På insidan är han/hon den snällaste och mest förståendeperson som du kan tänka dig. Du måste lära dig att lite på din intuition och inte döma på utseendet.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganska stressig. Du är upp i varav och har svårt att stressa ned. Prova med att tvinga dig till en paus. Du behöver tid att fundera igenom det du gör och det du ska göra sedan. Ett gott råd från en vän hjälper dig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du på strålande humör och inget kan ändra på det. Tillåt dig att vara lycklig även om du har en del olyckskorpar omkring dig som hela tiden varnar dig för att må för bra. Fånga ögonblicket.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du ställer dig frågan om du fattat rätt beslut och det kan bara tiden utvisa. Själv måste du ha tålamod och inte blir otålig. Din partner överöser dig med ömhet just nu. Njut av den uppmärksamhet som du får.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att hinna med allt som du vill göra. Du stressar både hemma och på jobbet eftersom du vill visa alla hur duktig du är. Försök att dra ned på kraven och nöj dig med att vara halvbra ibland.

 

Annons