Mamma Mia

19 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Vissa saker verkar aldrig bli omoderna. Som ta det här med Abba. Där stod jag med mitt hopprep och studsade tillsammans med Alexandra Rappaport (ja vi har gått på samma dagis) till Mamma Mia. Jag var naturligtvis Agneta, för jag är ju ljushårig och Alex var Frida för hon är mörk. Nu går min sexåriga dotter och sjunger för full hals på Mamma Mia, både på engelska och på svenska. Hennes entusiasm över Abbas musik får mig att minas min egen dagistid. Är det inte lustigt att musik kan överbygga generationer på det sättet?

Melissa, din mitthimmel är ditt mål i livet. Om du har Jungfrun på mitthimmeln så kan jag tänka mig att du oftast har svårt att strukturera saker i ditt liv och att du som person är väldigt impulsiv. Det är bitar som du måste jobba med.

Angie, du går in i en harmonisk period då du påverkas positivt av Månen. När det gäller kärleken kan jag inte se någon i vinter.

Elin, december ser harmonisk ut och jag inte upptäcka att ditt flyt vänder. Möjligtvis kan det vara bra att ta det lugnt. Jag misstänker att du som alla andra Skyttar gillar att ha massor av roliga aktiviteter inbokade och ibland kan kroppen ta stryk av ett så högt tempo. Unna dig att vara slö ibland.

Jungfru och Tvilling passar bra tillsammans så det här är en person som du mycket väl kan satsa på. Ni delar härskarplanet och det ger er en ömsesidig förståelse för varandras natur.

Och till sist Skytten, du passar inte astrologiskt med Kräftan. Du borde också fråga dig om du verkligen kan lita på en man som har ett förhållande vid sidan av. Tänk om han gör samma sak mot dig? Det är mer en regel än ett undantag att den här typen av beteende återkommer i förhållande efter förhållande.

🙂

Felicia.

Annons