Total förvirring

20 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag vet inte om ni har känt som jag, men vissa veckor är verkligen bakvända. Den här veckan har varit sådan. Inget har egentligen gått fel, men allt har blivit annorlunda mot vad jag tänkt mig och det skapar förvirring hos mig som älskar struktur och ordning. Det är som ödet själv har bestämt sig för att testa mitt tålamod med snabba puckar och hastiga förändringar. Jag tycker att jag är rätt flexibel, men när det blir så här förvirrat så inser jag att det längst inne i mig bor en rutinälskande Oxe som avskyr när mina cirklar rubbas.

Linn, under början av nästa år som kommer du knyta många kontakter, både när det gäller ditt arbete och ditt privatliv. Kärleken verkar slå till först på vårkanten, så du får hålla dig ett tag till.

S, när det gäller Tvilling och Skorpion så brukar det misslyckas. Skorpionen är intensiv i allt som han gör oavsett om det rör sig om kärlek, arbete eller ett fritidintresse. Just hans passionerade personlighet brukar verka tilldragande på den något svalare Tvillingen, men i längden skrämmer den här intensiteten dig.

Annons

Förvirrad, både Tvilling och Kräfta passar med Jungfrun. Problemet när det gäller Jungfrun och kärlek är att hon har svårt att släppa taget och ge sig hän. Du vill hela tiden ha en försäkring att du gör det rätta, och Tvillingen har svårt att ge garantier. När det gäller din Kräfta så kan det vara att du har svårt att släppa det förflutna och gå vidare. Det är ett typiskt drag hos jordtecken. De kämpar länge med ett förhållande och när det väl tar slut så vill de inte släppa taget oavsett om de var de som valde att gå eller tvärtom. Det är återigen tryggheten som spelar dig ett spratt. Mitt råd är att göra upp med det förflutna innan du satsar på framtiden. Ta reda på vad du känner för din Kräfta innan du går vidare med Tvillingen, det är det mest rättvisa för er alla tre.

🙂

Felicia

Annons