En hemsökt kväll

21 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Ibland ska man ha riktig tur. I två veckor har det regnat konstant. När jag gått till jobbet och när jag kommit hem från jobbet så har det småläkt iskallt från himmelen. Enligt tidningarna har det varit tre timmar sol på fjorton dagar, och de tre timmarna har garanterat inträffat när jag befunnit mig i minbunker som är min arbetsplats. Ikväll ska jag och min man gå på spökvandring i Gamla Stan, och dröm om att jag blev förvånad när jag vaknade upp till en ljusblå himmel med lätta slöjmoln. Spökvandring är en mysrysare i antik miljö. En guide berättar om allt ruggit som inträffat i Stockholm de senaste femhundra åren, kvällen avslutas passande nog på en hemsökt restaurang. Imorgon får ni veta hur läskigt en stockholmskväll kan bli

😉

Elsa, du har rätt jag ska skriva både namn och tecken för att underlätta.

Kräftan Helena undrar om sitt kommande kärleksliv. Det finns en möjlighet att du träffar någon i slutet av året, men då gäller det att du tar dig tid att träffa nya människor. Det är en jäktig period för kräftan och risken är att du sätter arbetet eller skolan framför privatlivet.

Annons

Oxen Melody, Tyvärr blir det lugnt när det gäller kärleken för ditt tecken den närmaste tiden. Det finns en hel del andra intressanta aspekter, men de handlar mer om personlig utveckling än romantik. De goda nyheterna är att om du har ett förhållande så ser det stabilt ut i början av året.

Våg Sara, det är ofta fram och tillbaka med ditt tecken och det är något som du måste lär dig att leva med. Ett av de stora problemen med Vågar är att de alltid är rädda för att de fattat fel beslut och det hämmar dem från ge sig hän. Jag kan tänka mig att din Vattuman är impulsiv och gärna svänger från en idé till en annan innan du får en chans att tänka efter. Det skapar en otrygg miljö, men oftast är det mer snack änverkstad när en Vattumannen smider planer. De har så många idéer, och om du bara avvaktar så kommer du upptäcka att han inte förverkligar ens hälften av dem.

Kär Tvilling, ung kärlek är besvärlig kärlek. Egentligen är det svårt att ställa horoskop på tonåringar eftersom de inte utvecklat sin personlighet fullt ut. Det är för mycket hormoner som styr i den åldern 😉 Ett normalt råd för en person i din sits är att våga chansa och visa dina känslor, men jag är tveksam eftersom jag vet hur pinsamt det skulle vara om du fick nobben. Killar i den åldern är inte nådiga. Jag skulle nog råda dig att försöka närma dig personen på ett vänskapligt sätt. Var flirtig, men gör klart att du är intresserad av honom som vän först och främst. Bli ni kompisar är det lättare att känna in vilka vibbar som finns mellan er.

Annons

Till sist Lisa Vädur. Du måste lära dig att inte boka in för mycket, då kommer du inte orka med. Ditt största problem den här månaden är att du har din energikälla Mars i Lejonet och det gör att du blir väldigt trött och på dåligt humör när du får för lite sol. Den senaste tiden har det varit rätt lite soltimmar och ljus överhuvudtaget så det hämmar ditt energiflöde. Väduren i allmänhet får en stressig, givande och stundtals avkopplande månad i december, men om det blir bättre för dig beror nog mycket på vädret. Dåligt väder skapar problem för dig. Du behöver ljus och sol för att återhämta dig.  

🙂

Felicia

Annons