Julmys

26 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Glitter, julpyssel, lussebullar och massor av skratt det är vad julen handlar om för min del. Igår så dekorerade jag hela mitt hem med julrött, tomtar och ljus. För mig så är det viktigt att suga ut det mesta möjliga av den här korta tiden. Hur gör ni? En plastgran som varit med i femton år och som står gömd bakom dörren för att den är så ful? Ett hem som dignar av juldekorer, plastsnögubbe i trädet utanför och minst tretusen jullampor utomhus? Elegant designjul i trendfärger, matchande dekor i hela lägenheten/huset (naturligtvis) eller är du en sann bondromantiker som satsar på rött och vitt, mycket lingonris och hembakade julcookies?

Av frågorna att döma så har julstämningen inte riktigt smugit sig på ännu. Det doftar fortfarande höst och gråtrist regn. När det gäller kärlek är mitt generella tips att satsa hårt så här års. De närmaste veckorna är de flesta människor glada mottaglig och lättillgängliga. Du får leenden på bussen (även halv sex på morgonen), ute på stan hälsar man glatt på personer som man bara känner vagt. Något annat man inte får missa är varm glögg på julmarknaden.

Annons

Jungfrun Marie-Louise som funderat på eget. Både ditt soltecken och din asc passar bra att driva eget. Jorden inom dig vill ha garantier för att det ska lyckas medan Tvillingen vill ge järnet. Jag skulle satsa på en kompromiss. En timanställning medan du etablerar företaget så att du har någon garanterad inkomst.

Flera Oxar har skrivit och frågat om kärleken. Under första delen av nästa år så ser det mer ut som du satsar på dig själv och ditt arbete än på att hitta kärleken. Har du ett förhållande så är det lugnt fram till augusti. När det gäller Stenbock och Oxe så finns det alla möjligheter att lyckas. När det gäller asc i Vågen så indikerar den inte avundsjuka eller själviskhet. Snarare en person som är villig att offra mycket för att slippa vara ensam. Han/hon får se upp så han inte mister sig själv i ett förhållande.

Vågen har en lugn vår när det gäller arbetet, väldigt lite förändringar och det kan skapa problem om du söker nytt arbete. Hösten ser mer lovande ut när det gäller den typen av förändringar.

Och Tvillingen, Vågar kan vara knepiga. Det är främst deras behov av att vara kompis med alla som ställer till det. Vågen har svårt att välja när det kommer till kompisar och det gör att du lätt hamnar i kläm. Prova en Skytt eller ett Lejon, deras humor faller dig nog i smaken.

🙂

Felicia

Annons