Måndag 30/11

28 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en händelserik måndag. Du har mycket att tänka på och du känner ett starkt behov av att vara i händelsernas centrum. En vän kommer med goda råd som du gör rätt i att följa.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn måndag. Visst har du att göra, men du väljer att inte stressa. Det finns inget som gör dig så irriterad just nu som slarv och därför blir du arg på en vän eller din partner när han/hon inte gör det hon ska ordentligt.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

En vit lögn sätter dig i klistret idag. Det handlar om någon som du vill undvika och tror att du klarar dig undan med hjälp av en lögn. Tyvärr synar han/hon dina kort och sedan ställer han/hon dig till svars.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du på ovanligt gott humör trots att det är måndag. Helgen har varit mycket trevlig och du känner dig utvilad. En kollega har en idé om hur ni tillsammans kan effektivisera arbetet.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du tar inga risker när det gäller ett viktigt uppdrag på jobbet. Din kollega blir sårad eftersom du inte anförtror henne/honom den här uppgiften men du vill vara säker på att allt blir bra så du väljer att göra det själv istället.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen får du en idé som kan komma att förändra mycket i ditt privatliv. Det är inte rätt tidpunkt nu att berätta om dina tankar för din partner. Vänta till efter julhelgen, då finns det mer tid att diskutera din idé.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag blir det dina diplomatiska talanger som rädda dig från att göra bort dig helt. Genom att vara övertygande och trevlig även fast du inombords är upprörd så lyckas du hantera en svår kund/klient.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag ska du inte fatta beslut som är knutna till din ekonomi. Du har ett sämre inflytande över ditt tecken som gör att du inte tänker praktiskt när det kommer till pengar. Undvik även all form av shopping.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Mars hjälper dig att tänka framåt. Genom din energi överinner du alla problem som du stöter på så länge du agerar och inte blir passiv. En person som du tycker mycket om kommer med positiv kritik och det gör dig glad.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du en del att fundera över. Du har fått ett förslag från en vän som du överväger. Kolla upp det ekonomiska biten innan du fattar ditt beslut, det kan blir pengarna som blir avgörande.

 

Vattumannen 20/1-18/2

En inbjudan till en middag eller en fest får dig på gott humör idag. Du känner dig omtyckt och uppskattad. Venus inflytande över ditt tecken bidrar till att du är väldigt social just nu.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig jättetrött. Det finns ingen riktig arbetslust i ditt tecken just nu. Varje morgon är en kamp för att komma upp ur sängen. Försök att hitta något eller någon som kan motivera dig.

 

 

Annons