Tisdag 1/12

28 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen har du en del att göra på morgonen, men det lugnar ned sig på eftermiddagen. En vän har ett förslag angående ditt arbete, men du tar inte hennes råd på allvar. Det kan leda till at du missar ett bra erbjudande.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu ligger det mycket socialt inflytande över ditt tecken och det gör dig lite mer flirtig än vanligt. Din charm och ditt soliga leende väcker beundran både privat och på ditt arbete. Du gillar den uppmärksamhet som du får.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har du en del att göra så se till att komma igång tidigt. Om du startar sent så kommer du komma hem sent. Var inte rädd för att göra din röst hörd i frågor som ni diskuterar på jobbet.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du svårt att fatta beslut. Även småsaker som vad du ska äta till lunch, vad du ska ha på dig och om du ska fika på eftermiddagen ger dig ångest. Låt en kollega eller en vän fatta besluten åt dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att hitta tillbaka till vanliga soliga jag. Mörkret och brist på soltimmar får dig att tappa lusten. Du måste försöka hitta något som intresserar dig. Kanske kan du inleda en liten romans med någon som du är intresserad av.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu handlar nästan alla beslut som du fattar om pengar. Du har en hård press på dig från dina chefer och du kan inte gå utanför ramarna för mycket. Försök att hitta en medelväg.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag gäller det att du är effektiv. Du har massor att göra, men inte så många timmar som du skulle behöva. Du för börja dagen med att prioritera det viktigaste. Lägg undan allt som inte är nödvändigt till imorgon.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra. Du har trevligt på jobbet och det får dig att vilja kliva upp på morgonen. En släkting hör av sig om julen och det får dig att bli stressad. Du har svårt för familjehögtider.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under dagen får du inte tveka när det gäller snabba beslut. Börjar du tvivla på dig själv och på din förmåga att välja rätt så kommer du får problem. Tänk positivt och följ din intuition.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det sker en hel del i ditt liv just nu så du behöver komma ifrån och prata med en vän eller en nära släkting. Genom att bolla dina tankar och idéer med någon annan så får du perspektiv på din vardag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte på särskilt gott humör just nu. Det är viktigt att du försöker hitta balans mellan privatliv och arbete. Du har lätt för att gå upp i dina intressen så mycket att du glömmer allt annat.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen handlar om att följa förnuftet och inte ditt hjärta. Du vill gärna tänka emotionellt, men idag kommer du fatta fel beslut om du låter dina känslor styra. Du måste vara praktisk i den här frågan.

 

Annons