Onsdag 2/12

28 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att hitta ett tempo som passar dig på jobbet. Du vill så mycket att du ofta kommer hem senare än du tänkt dig och det irriterar din partner. Du måste lära dig att avsluta i tid. Var hård mot dig själv.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu lever du mycket på din kunskap och din charm. Dina kollegor uppskattar dig eftersom du för det mesta är positiv, åtminstone om det inte gäller större förändringar för då blir du upprörd.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen blir lagom jobbig. Du har en del att göra, men inte mer än att du hinner med när du lägger på ett kol. En vän vill träffa dig på kvällen, men du känner dig för trött för att var social, du vill bara hem och sova.

 

Kräftan 21/6-22/7

Se upp med en kollega som är väldigt falsk. Hon/han kan vara hur rar som helst emot dig, men han/hon pratar bakom din rygg. Det är främst avundsjuka som får den här personen att uppföra sig så illa.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att hinna med och det gör dig arg. Du gillar att ligga steget före, men idag får du vara glad om du inte halkar efter allt för mycket. Be om hjälp om det kör ihop sig helt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Onsdagen blir bra, men inte alls som du tänkt dig. En överraskning tvingar dig att planera om en hel del av den här dagen. Nyckelordet för onsdagen är flexibilitet. Du måste följa med strömmen och inte kämpa emot.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir bra, men inte så produktiv som den skulle kunna vara. Det beror på att du inte klarar av att dra upp tempot mer på jobbet just nu. Du är trött, både fysiskt och psykiskt. Du skulle behöva vara ledig ett par dagar.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Om du visar lite mer av din rätta personlighet som kommer din kollega bli mer öppen emot dig. Ditt problem är du vill veta allt om alla andra, men inte lämna ut något om dig själv. Du föredrar att vara lite mystisk.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du en hel del olika bitar i ditt liv som du måste fundera över. Det verkar röra både ditt boende, din privata situation och ditt arbete. Kanske funderar du på att flytta ganska långt bort.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du saknar ömhet och närhet i ditt liv just nu. Har du ett förhållande kan det vara väldigt frustrerande och inte nå fram till din partner. Som singel letar du efter den rätte. Du har höga krav så det kan ta tid.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra, även om den blir betydligt mycket längre än du hoppats på. Ett problem dyker upp precis innan du ska gå hem och det gör att du måste stanna kvar efter arbetstid för att lösa situationen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Visa att du förstår din chefs dilemma. Han/hon kan behöva lite medkänsla just nu. Det är tuffa beslut som måste fattas och det blir ett tungt klass för din chef att dra. Han/hon behöver ditt stöd.

 

Annons