Torsdag 3/12

28 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen får du möjlighet att förändra något i ditt arbete. Det här är en chans som du inte bör tveka att ta för det dröjer länge innan den kommer igen. Visa att du vet vad du vill.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir inte alls som du tänkt dig, men det spelar ingen roll för du har roligt ändå. Ibland kan du överraska din omgivning med att vara ovanligt flexibel inför ändringar i schemat. Just nu påverkas du av Solens energi och det gör dig gott.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att övertyga din kollega om att gå på din linje istället för hans/hennes. Du får använda din hela din talang för att bevisa att din linje är bättre än hans/hennes. Det gäller att sälja in din idé.

 

Kräftan 21/6-22/7

Torsdagen blir lugn. Du får arbeta ifred och det är du tacksam för. Oftast blir du avbruten stup i ett när du arbetar. Men idag är telefonen ovanligt tyst. Även kvällen blir lugn och skön. Du går i äng tidigt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag vill du vara i centrum får en speciell persons uppmärksamhet, men den här personen verkar ha sitt intresse på annat håll. Vill du att han/hon ska lägga mätke till dig måste du skilja dig från mängden.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag är du på dåligt humör och det gör att du fräser fast det inte är befogat. Be om ursäkt innan du sårar någons känslor på allvar. Det är Mars i dålig position som ger dig de här aggressiva känslorna.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen börjar bra. Du kommer upp i tid utan att vara trött och du känner dig motiverad på jobbet. Tyvärr kommer en dålig nyhet att förstöra stämningen på eftermiddagen. Tänk på att det är ett preliminärt besked, inte ett definitivt ett.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag satsar du på att ta hand om dig själv. Det var länge sedan du gjorde som du själv vill utan att ta hänsyn till din omgivning. Kvällen ser ut att bli social, du träffar någon som du tycker om.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag vill du visa hur bra du är inom en mängd olika områden. Dina kollegor tycker att du skryter medan du själv anser att det bara handlar om vanligt sunt självförtroende. Du tänker inte skämmas för att du är bra på något.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag jobbar du hårt. Du har en hel del som måste bli gjort på en begränsad tid så det gäller att vara både snabb och organiserad ett utmärkt tillfälle att visa upp vad du går för. Din chef håller ett öga på dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen blir rätt så stressig. Du känner att du inte riktigt hinner med allt som du vill göra och det irriterar dig. På kvällen har du svårt att slappna av. Du är lättretlig och rastlös. Du behöver ut och röra på dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ska du undvika alt som har med konflikt att göra. Om någon börjar reta dig är det bara att gå undan och försöka tänka på något annat. Idag är du nämligen väldigt känslig och kan lätt börja gråta om någon triggar dig.

 

Annons