Fredag 4/12

28 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir underbart inspirerande och rolig. Du umgås med dina vänner och på jobbet är du som kommer på alla bra och originella idéer. Kvällen handlar om intimitet och närhet till någon som du bryr dig om.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om en kombination av socialt umgänge och effektivitet. Du vill vara så snabb som möjligt och det blir du genom att lägg upp arbetet efter ett strikt schema redan på morgonen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir skämtsam, avslappnad och trevlig. Du gör inte så mycket nytta som du brukar på jobbet. Men ibland är det tillåtet att gå på halvfart. En person från ditt förflutna söker upp dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lugn och skön dag. Trots att alla jäktar på jobbet så kan du ta allt i lagom takt eftersom du varit effektiv tidigare i veckan. På kvällen träffar du din familj och det blir fredagsmys för hela slanten.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du vill bevisa att du är värd att satsa på och därför kör du på för fullt idag. Din chef tycker du uppför dig underligt och blir inte så imponerad som du skulle önska. Det är bättre att du är ditt vanliga, charmiga jag.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag tänker du mycket. Du reflekterar över problem på jobbet och din livssituation i allmänhet. Det finns något som du inte är riktigt nöjd med i ditt privatliv, men du har svårt att hitta tiden att förändra situationen.

 

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen gör du ett misstag som inte blir så lätt att rätta till som du skulle önska. Den här typen av fel borde du lätt kunna undvika, men just nu är du inte så uppmärksam som du borde vara.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen blir du lite småförälskad i en kollega. Det är inget allvarligt, men något hos den här personen attraherar dig. Det kan vara att du upptäckt en person med samma inre styrka som du har.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att vara allvarlig idag. Bara tanken på att det snart är helg får dig att agera som du vore fem igen snarare än som en vuxen. Som tur var uppskattar dina arbetskamrater din lekfulla sida.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om familjen. Du har så mycket på jobbet att du inte hinner med ditt privatliv och det är synd. Ikväll ser du till att prioritera dina närmaste och det blir en underbart avslappnad kväll.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att koncentrera dig idag Något får dina tankar att vandra. Det kan vara en kollega, ett problem eller en nyhet som får dig att tappa koncentrationen. Du måste skärpa dig annars får du problem.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir en ganska tråkig dag. Den handlar till stor del om att avsluta rutinuppdrag och se till att allt löper på som vanligt. Du gillar när det händer nya saker, men ibland måste jobb avslutas innan man kan gå vidare.

 

 

Annons