Lördag 5/12

28 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du är på gott humör idag. Trots att du är pigg och utvilad så verkar du inte göra så mycket den här lördagen. Du unnar dig att slappa tillsammans med familj eller med dina vänner. Det blir lugn dag.

 

Oxen 20/4-20/5

Det riktigt kliar i dina fingrar att komma igång med julpyssel, pyntning och lussebak. För dig är det viktigt med riktig julstämning, och den börjar redan första advent. Så på med julsångerna och börja städa.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar det lugnt idag eftersom du känner dig trött. Ditt tempo den senaste månaden tar ut sin rätt och du måste vila annars kommer du garanterat bli sjuk. Just nu är ditt immunförsvar väldigt svagt.

 

Kräftan 21/6-22/7

För dig handlar lördagen om att mysa tillsammans med din partner, din familj eller dina vänner. Tända ljus och nybakat bidrar till stämningen. Kvällen ser festligare ut. Det verkar som du är bortbjuden.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Om du arbetar idag så är du ganska lat. Du har inte vunnit de fördelar du önskat genom att vara så effektiv som möjligt så nu känner du dig väldigt omotiverad. Försök att hitt din egen inspiration.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lugn. Du njuter av att hinna med det du ska redan tidigt på dagen så att du kan lata dig tillsammans med din partner eller en vän under eftermiddagen. För dig är kombinationen lättja och arbete perfekt.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag handlar det om dig. Försök att fokusera på dina egna önskningar och sluta göra som alla andra säger. Du har svårt att fatta beslut just nu och det beror på Månens inflytande över ditt tecken.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen kommer du att göra bra och dåliga saker. Du har så många projekt på gång att det är naturligt att några misslyckas. Det viktiga är att du inte ger upp när du stöter på problem.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Under dagen tar du upp en allvarlig fråga med din partner. Det verkar som du vill att ni antingen går vidare i er relation eller bryter upp. Ert förhållande har stagnerat och det är något som du inte klarar av.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Ett uppmuntrande kommentar från en vän får dig att fokusera på rätt saker idag. Ibland behöver du en lite knuff för att komma igång, men sedan är du helt självgående. För dig är första steget det svåraste.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lugn och skön. Du brukar ha massor att göra på helgen, men av någon anledning så är du inte uppbokad just idag. Det kan bero på ett återbud av något slag. Många är förkylda så här års.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir trevlig och inspirerande. Du umgås med en person som har massor av idéer och hans/hennes entusiasm smittar av sig på dig. Det blir en värdefull energikick för din del.

 

Annons