Måndag 7/12

28 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra måndag. Du har en del uppgifter som du egentligen inte vill göra, men du upptäcker att när du gör dem tillsammans med din kollega så går det så mycket bättre. Du är på bra humör.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag är du väldigt trött och det gör att du knappt orkar tänka. Låt någon annan sköta planeringen av den här dagen och ägna dig åt den typen av uppgifter som du kan i sömnen. Kvällen blir väldigt tidig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att säga nej till din partner. Trots att du inte håller med honom/henne i en specifik fråga så är du ändå lojal när ni möts av kritik utifrån. Du skulle aldrig erkänna att ni inte är överrens.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir inte vad du väntat dig. En överraskning ändar inriktningen på den här måndagen. Var flexibel så kommer du ha kul och lära dig en hel del. En vän vill att ni ska ses efter jobbet.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du inte på ditt bästa humör och det märks eftersom du väser så mycket. En kollega blir arg för att du är så svår att hantera. Ni måste båda be om ursäkt om ni ska kunna jobba ihop igen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag tar du ett steg framåt och två bakåt. Du inser att du har haft fel i en fråga som rör ditt arbete. Nu måste du ta ett kliv tillbaka så du får perspektiv på situationen. Du behöver också tid att tänka.

 

Vågen 23/9-22/10

Om du inte lyssnar på din kollega så kommer du garanterat att göra fel. Uranus ställer till problem för dig genom att få dig att tänka ologiskt. Därför är det viktigt att du tar åt dig av vad andra säger.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ovanligt lång. Du har svårt att komma igång och när du väl arbetar så går det mesta väldigt långsamt. En seg, tråkig men inte särskilt överraskande måndag. Kvällen blir betydligt mysigare än dagen.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag har du en hel del saker att ta tag i. Det gäller att du tänker efter först annars kommer du börja i fel ände och få göra om allt innan lunch. Var uppmärksam på detaljer. En kollega ger dig ett bra tips.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu leker dina känslor berg och dalbana. Du har svårt att hantera den här typen av intensitet i dina känslor så du väljer att undvika den person som väcker dem. Det kommer bara fungera en kort tid.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag ska du vara aktiv när det kommer till avslut och affärer. Du har goda chanser att göra riktiga klipp, både för ditt företag och för dig själv. Lyssna på din intuition. Det kommer att vägleda dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra. Du jobbar på i högt tempo utan att för den skull stressa. En kommentar från en kollega gör dig irriterad eftersom du anser att det är en onödig anmärkning. Ta inte åt dig.

 

Annons